Uitgelicht bedrijfsnieuws van 11 maart 2016


Gemalto benoemt Pinewood tot ‘2015 EMEA Channel Partner of the Year’

Wereldleider in digitale beveiliging, Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) heeft Pinewood, specialist in informatiebeveiliging benoemd tot ‘2015 EMEA Channel Partner of the Year’. De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse EMEA Cipher Partner Awards in Boedapest, waar Gemalto haar channel partners bedankte. De channel partners hebben een grote rol gespeeld in de uitbreiding van Gemalto’s oplossingen voor informatiebeveiliging. Van alle EMEA-partners was het Nederlandse Pinewood de beste van 2015.
Lees het volledige bericht »

Het nieuwe Mijndomein is vandaag online

Mijndomein ondergaat de grootste make-over van de website sinds de oprichting bijna 12,5 jaar geleden. De nieuwe website stelt Mijndomein in staat haar klanten nog eenvoudiger van dienst te zijn. Van domeinnaam tot hosting. Van website tot webshop en..
Lees het volledige bericht »

Nieuwe online storage voor Cyso Managed Cloud

De afgelopen weken is hard gewerkt aan de ingebruikname van nieuwe storage voor de VMware cloud platformen van Cyso. Het betreft all-in apparatuur van leverancier Tintri die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in cloud infrastructuur.
Lees het volledige bericht »

Meer flexibiliteit in cloud-, hypervisor- en storage-ecosystemen dankzij krachtige verbeteringen van het Commvault Data Platform

Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert nieuwe innovaties in het Commvault Data Platform. Zo biedt Commvault klanten een holistische, zeer schaalbare en kostenefficiënte manier voor het..
Lees het volledige bericht »

Equinix en Facebook gaan samenwerken aan Open Source Ecosysteem

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), wereldwijd aanbieder van interconnectie en datacenters, kondigt vandaag een verdere samenwerking met Facebook aan. Facebook en Equinix gaan gezamenlijk werken aan de ontwikkeling van een Open Source Ecosysteem, dat..
Lees het volledige bericht »

Rackspace breidt Openstack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal servers

Rackspace introduceert zijn nieuwe generatie OnMetal Cloud Servers op basis van OpenStack. Dit zijn bare metal, single tenant servers die binnen twee minuten up and running zijn en een hoge mate van schaalbaarheid en elasticiteit bieden. Deze..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.