Uitgelicht bedrijfsnieuws van 12 januari 2016


Atlantis Computing breidt zijn HyperScale-aanbod uit met hyper-converged appliances voor filialen en externe bedrijfslocaties

Atlantis Computing maakt vandaag bekend dat het zijn aanbod van hyper-converged appliances heeft uitgebreid met de nieuwe Atlantis HyperScale‚ĄĘCX-4 en modellen op basis van het serverplatform Dell PowerEdge FX2. De CX-4 is een hyper-converged appliance met twee nodes met rekencapaciteit, volledig op flash gebaseerde opslag, netwerktechnologie en virtualisatiemogelijkheden voor externe bedrijfslocaties, filialen en kleinschalige datacenters.
Lees het volledige bericht »

Computication en RVC starten samenwerking met E-care monitoringdienst voor zorgmarkt

IT Managed Service Provider Computication en RVC, specialist en marktleider op het gebied van ziekenhuisbreed beeldmanagement, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Computication gaat de Clinical Assistant enterprise-PACS systemen van RVC in..
Lees het volledige bericht »

Citrix update XenApp, XenDesktop virtualisatieproducten

Citrix heeft tijdens de Citrix Summit, het jaarlijkse partnerevenement in Las Vegas (11 tot 13 januari), nieuwe versies aangekondigd van XenApp and XenDesktop (7.7 en 7.8) en tevens enkele nieuwe onderhoudsmogelijkheden gelanceerd. Versie 7.7,..
Lees het volledige bericht »

Aspect Software en RingRing bundelen krachten met strategische relatie Benelux

Aspect Software sluit een nieuwe overeenkomst met RingRing, een vooraanstaande Belgische cloudprovider, voor interactieve telefoonapplicaties (IVR) en sms. Met deze samenwerking biedt zowel RingRing als Aspect zijn klanten een breder portfolio van..
Lees het volledige bericht »

Concurrentiestrijd Ziggo en KPN brengt een nieuwe generatie providers voort

De concurrentiestrijd tussen internetgiganten Ziggo en KPN heeft nadelige gevolgen voor ondernemers. Sommige providers spelen slim in op deze situatie. De jonge zakelijke provider Helden Van Nu biedt verbindingen aan die over verschillende netwerken..
Lees het volledige bericht »

Dutch Cloud trekt financiering aan en doet eerste overname

Gedreven door de positieve marktontwikkelingen heeft Dutch Cloud, de gespecialiseerde cloud services provider, een nieuwe strategie uitgezet om de groei te versnellen en de marktpositie te versterken. Om deze strategie gestalte te geven, heeft het..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.