Uitgelicht bedrijfsnieuws van 12 november 2015


PhoenixNAP biedt nu laatste Intel® Xeon® processor : E3-12xx v5

Phoenix NAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud, dedicated servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)- technische oplossingen; kondigde vandaag aan nieuwe bare-metal servers voorzien van de nieuwste Intel ®..
Lees het volledige bericht »

Bedrijven melden verliezen tot half miljoen euro als gevolg van beveiligingsinbreuken

Het gemiddelde budget dat nodig is om te herstellen van een inbreuk op de beveiliging bedraagt 504.000 euro voor grote ondernemingen en 34.750 euro voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit is een belangrijke uitkomst van een door Kaspersky Lab..
Lees het volledige bericht »

Cloud geeft bedrijfstransformatie een boost, zo blijkt uit het Verizon 2016 State of the Market: Enterprise Cloud-rapport

69 procent van alle bedrijven zegt dat de cloud hen in staat heeft gesteld om een of meer van hun bedrijfsprocessen te verbeteren, zo blijkt uit het ‘2016 State of the Market: Enterprise Cloud’-rapport van Verizon Enterprise Solutions...
Lees het volledige bericht »

Makkelijker overstappen naar cloud service provider dankzij F5 Ready-programma

F5 Networks introduceert het F5 Ready-programma waarmee inzichtelijk wordt welke cloud-providers geschikt zijn voor F5-producten. Hierdoor profiteren klanten van meer efficiëntie en flexibiliteit en kunnen zij beter de beveiliging, prestatie en..
Lees het volledige bericht »

CRMWaypoint innoveert bij Topigs Norsvin met Pardot en Salesforce

Topigs Norsvin, één van de leidende varkensfokkerijorganisaties in de wereld, heeft de eigen sales- en marketingprocessen verbeterd met behulp van de Salesforce sales cloud, Pardot en Chatter. Salesforce-specialist CRMWaypoint, met 600 projecten..
Lees het volledige bericht »

Ja! We gaan weer karten! Relined ISP kartcompetitie 2016

Op zaterdag 23 april 2016 vindt bij de Kartfabrique in Utrecht de 14e editie van de Relined ISP Kartcompetitie plaats. Het jaarlijks terugkerende kart evenement is met 800 tot 1000 bezoekers het grootste informele evenement voor de Internet Service..
Lees het volledige bericht »

Gartner waardeert de Tintri VMstore T800 Hybrid-Flash-reeks met op een na hoogste productscore

Tintri Inc. maakt vandaag bekend dat Gartner de storage arrays uit de VMstore T800 Hybrid-Flash-reeks van Tintri heeft gewaardeerd met de op een na hoogste productscore voor servervirtualisatie en VDI. Dit was een van de zes gebruiksscenario’s die het analistenbureau evalueerde in het kader van zijn ‘Critical Capabilities’-rapport. Tintri beschouwt deze waardering van de VMstore T800 als een bewijs van de voordelen die zijn VM-bewuste storage-architectuur naar gevirtualiseerde applicaties brengt.
Lees het volledige bericht »

Ondernemers Molenkamp Borne leggen eigen glasvezelnetwerk aan

De eerste 13 ondernemers zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Molenkamp in Borne dat gekoppeld is op de digitale marktplaats voor ICT-diensten van NDIX. Na een voorbereidingstraject van twee jaren kunnen de ondernemers nu..
Lees het volledige bericht »

A10 Networks breidt security-aanbod uit met Thunder Convergent Firewall

Een nieuwe oplossing die het schaalbare ACOS Harmony-platform combineert met een groot aantal hoge snelheid beveiligingsfuncties. Daarmee speelt het bedrijf in op het explosief toenemend gebruik van mobiele apparatuur en apps. Maar ook de transitie..
Lees het volledige bericht »

Red Hat introduceert OpenShift Enterprise 3.1 en Red Hat Atomic Enterprise Platform

Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, onthult vandaag belangrijke verbeteringen aan zijn uitgebreide portfolio voor het ontwikkelen en implementeren van applicaties met gebruik van Linux-containers, OpenShift en..
Lees het volledige bericht »

Infor wil partnernetwerk in de Benelux met 75 procent uitbreiden

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, wil in de komende zes maanden het aantal Benelux-partners die deel uitmaken van het Infor Partner Network (IPN) met 75 procent laten toenemen. Dit plan is..
Lees het volledige bericht »

PK kiest voor duurzaamheid met Ensemble PaaS vanuit KPN Tier 4 datacenter

PK Automatisering is klant geworden van het KPN Datacenter op het terrein van de High Tech campus in Eindhoven. Van daaruit gaat PK integratiediensten aanbieden, waarmee verschillende applicatiesoftwareproducten voor zorginstellingen probleemloos..
Lees het volledige bericht »

Gemeente Leeuwarden wint met Split~Vision’s SinglePoint-for-All de Computable Award voor Partnerproject van het jaar

De Computable Award ‘Partnerproject van het jaar’ is dit jaar uitgereikt aan Split~Vision, de gemeente Leeuwarden en partners. Om in aanmerking te komen voor de award moeten in een project minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt...
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.