Uitgelicht bedrijfsnieuws van 13 oktober 2015


Dutch Cloud neemt VersaStack van IBM en Cisco op in het cloudportfolio

Dutch Cloud, een toonaangevende Nederlandse aanbieder van managed clouds, heeft gekozen voor VersaStack van IBM en Cisco. Met deze combinatie kan het klanten helpen sneller een systeeminfrastructuur te installeren voor big data en analytics, cloud en..
Lees het volledige bericht »

PQR’s IT-Galaxy: build, connect en extend

IT-Galaxy, PQR’s jaarlijkse kenniscongres, verwelkomde afgelopen donderdag circa 400 bezoekers in Spant! in Bussum. Het thema ‘online, on stage, on air’ werd doorgetrokken naar de uitdagende en informatieve sessies over datacenter, workspace,..
Lees het volledige bericht »

EU moet werk maken van alternatief voor Safe Harbor-regeling

Het Europees Hof van Justitie heeft de Safe Harbor-regeling ongeldig verklaard. Dat heeft gevolgen voor bedrijven die Safe Harbor gebruiken om persoonsgegevens uit te wisselen tussen de EU en de VS. Het Hof is van mening dat de Safe Harbor-regeling..
Lees het volledige bericht »

Veel organisaties niet goed voorbereid op meldplicht datalekken

Veel organisaties hebben geen goed beeld van wat allemaal nodig is om te voldoen aan de eisen die de nieuwe Wet Meldplicht Datalekken stelt. Ook is er vaak onvoldoende budgetruimte gereserveerd voor voorbereidingsmaatregelen. Dit bleek tijdens een..
Lees het volledige bericht »

Nutanix en SAP sluiten strategisch partnership

Nutanix, leverancier van next generation enterprise computing oplossingen, en SAP, de wereldmarktleider op het gebied van enterprise applicaties en cloud, zijn vandaag een strategische alliantie aangegaan om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische..
Lees het volledige bericht »

VMware introduceert public cloud-verbeteringen voor zijn Unified Hybrid Cloud

VMware, Inc. kondigt vandaag op VMworld 2015 verbeteringen aan voor zijn unified hybride cloud-platform. Daarmee worden de applicatie-ontwikkeling, levering en implementatie versneld en ook diepere inzichten verschaft in hybride cloud-implementaties..
Lees het volledige bericht »

Insight sluit partnerschap met AirVM

Insight is een samenwerkingsverband aangegaan met AirVM, leverancier van Cloud Management Software die cloud providers helpt het gebruik van zijn VMware cloud platform te optimaliseren. AirVM won met zijn product AirSembly Best of VMWorld 2014 in de..
Lees het volledige bericht »

Odin kondigt Plesk 12.5 aan met verbeterde gebruikersinterface en beveiliging

Odin kondigt de nieuwste release van Plesk 12.5 aan, de meest gebruikte webserver en websitemanagement tool. Plesk 12.5 bouwt verder op de lancering van Plesk 12 van vorig jaar om te voorzien in een verbeterde gebruikersinterface en meer up-sell..
Lees het volledige bericht »

Qualys introduceert op maat te maken vragenlijst voor securityonderzoek

Qualys, Inc., pionier en marktleider op het gebied van cloud based beveiliging en compliance-oplossingen, voegt op maat te maken vragenlijsten toe aan zijn geïntegreerde diensten. Ze zijn beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2015. De Security..
Lees het volledige bericht »

Intermax lanceert Guardian360, Managed Security Platform

Managed hosting provider Intermax lanceert vandaag de spin-off Guardian360, een nieuw bedrijf binnen de Intermax Groep dat netwerken non-stop scant op kwetsbaarheden en eventuele indringers. Het platform Guardian360 bestaat uit een grote hoeveelheid..
Lees het volledige bericht »

Samenwerking Qualys en ServiceNow biedt naadloze integratie met Configuration Management-systeem

Qualys, Inc., pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, lanceert een bètaversie van zijn applicatie voor synchronisatie van Qualys asset discovery en asset-classificatie met het ServiceNow®..
Lees het volledige bericht »

DMP en Tegile Systems bundelen krachten

DataManagement Professionals (DMP) en Tegile Systems, leverancier van op flash gebaseerde storage-arrays, gaan een partnership aan. Doel is om samen sales- en marketingactiviteiten op te zetten om een gecombineerde DMP/Tegile-oplossing te leveren. De..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.