Uitgelicht bedrijfsnieuws van 17 februari 2016


Tintri richt zich op cloud service providers met uitrol van aanbod VM-bewuste storage-oplossingen

Tintri Inc. maakt bekend dat het zijn vizier op de Cloud Service Provider (CSP)-markt richt met de uitrol van zijn aanbod van VM-bewuste storage-oplossingen. Uit onderzoek* blijkt dat de prestaties, betrouwbaarheid en kosten de drie belangrijkste storage-pijnpunten van CSP’s zijn. Tintri maakt het eenvoudiger voor hen om opslagcapaciteit aan te schaffen en uit te breiden en klanten gegarandeerde prestaties, transparante analyses op VM-niveau en onderscheidende diensten te bieden.
Lees het volledige bericht »

Nutanix zet nieuwe standaard voor Enterprise Clouds

Nutanix, leverancier van cloudoplossingen voor enterprises, lanceert vandaag een nieuwe versie van zijn web-scale computing platform. De nieuwe release Acropolis 4.6  van het Nutanix-platform zorgt voor een tot vier keer betere performance voor..
Lees het volledige bericht »

NDIX breidt uit naar Frankfurt

Frankfurt am Main, één van de grootste internetknooppunten ter wereld, is nu ook opgenomen in het NDIX-netwerk via een eigen redundante verbinding. NDIX beheert een glasvezelnetwerk in Nederland en Duitsland dat aanbieders en afnemers van ICT-diensten met elkaar verbindt. De uitbreiding van het netwerk gebeurt vanuit Enschede en Amsterdam. Jeroen van de Lagemaat, directeur van NDIX, is verheugd: “Frankfurt stond al lang op ons verlanglijstje. Het is één van de grootste internetknooppunten ter wereld. We zijn dan ook trots dat we onze klanten en partners nu via twee verschillende routes naar Frankfurt kunnen brengen.”
Lees het volledige bericht »

Qi ict en Leadgate zijn samenwerking gestart op het gebied van online lead generatie

IT integrator Qi ict en online marketing specialist voor de IT, Leadgate zijn een samenwerking gestart. Binnen deze samenwerking ondersteunt Leadgate de organisatie in de marketing strategie, online marketing, lead generation, website optimalisatie..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.