Uitgelicht bedrijfsnieuws van 17 november 2015


Show your Cloud – 10 december – Servoy - Amsterdam

EuroCloud Nederland organiseert een serie informele netwerkbijeenkomsten met als thema 'Show your Cloud'. We zijn te gast bij cloud-bedrijven die iets vertellen over hun propositie en die een klant bereid hebben gevonden de praktijkervaring te..
Lees het volledige bericht »

Nutanix Community Edition nu ook beschikbaar in de cloud

Nutanix, leverancier van webscale converged infrastructuuroplossingen, kondigt vandaag aan dat de Nutanix Community Edition nu ook uitgerold kan worden als on-demand dienst via Amazon Web Services (AWS) en het Google Cloud Platform met..
Lees het volledige bericht »

OutSystems biedt digitale enterprise nog meer snelheid en sturingsmogelijkheden

OutSystems, leverancier van het gelijknamige Rapid Application Delivery (RAD) platform kondigt een nieuwe release aan van OutSystems Platform, dat zijn groeiende wereldwijde klantenkring nog meer snelheid, inzicht, controle en performance..
Lees het volledige bericht »

Hybride cloud zorgt voor afhankelijkheid

Nederlandse organisaties verliezen grip op de volledige IT-omgeving wanneer zij kiezen voor een hybride cloud-omgeving. Reden hiervoor is vaak het ontbreken van integraal inzicht. Dat stelt SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van..
Lees het volledige bericht »

Citrix benoemt nieuwe EMEA-directeur

Citrix heeft Sherif Seddik (50) aangesteld als Managing Director en Vice President voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Seddik wordt in deze rol verantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering van..
Lees het volledige bericht »

Trend Micro security-voorspellingen 2016: online afpersing en hacktivisme nemen toe

Volgend jaar zullen online afpersing, hacktivisme en mobiele malware nog verder groeien. Dat zijn enkele voorspellingen uit het security-rapport ‘The Fine Line: 2016 Security Predictions’ van Trend Micro, specialist op het gebied van..
Lees het volledige bericht »

Gemalto en NetApp partneren voor geïntegreerde cloudopslag- en databeveiligingsoplossing voor AWS-klanten

Amsterdam, 17 november 2015 – Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, werkt samen met NetApp om een geïntegreerde oplossing voor opslag, encryptie en key management te bieden aan Amazon Web Services (AWS) klanten. De oplossing combineert SafeNet Virtual KeySecure en NetApp Cloud ONTAP tot een gezamenlijk aanbod op AWS Marketplace. Organisaties kunnen met deze oplossing hun gegevens en applicaties in virtuele omgevingen naadloos opslaan en versleutelen. Ondertussen behouden de organisaties flexibiliteit en volledige eigendom van hun encryptiesleutels.
Lees het volledige bericht »

Workday verwerft ISO 27018 certificering

Workday, Inc. (NYSE: WDAY), een vooraanstaand leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, kondigt vandaag aan dat het bedrijf zich heeft geconformeerd aan de ISO 27018 standaard voor dataprivacy. ISO 27018 legt algemeen..
Lees het volledige bericht »

Cyso vergroot beveiligingscapaciteit met A10 Thunder ADC’s

A10 Networks maakt bekend dat managed hosting provider Cyso nieuwe Thunder Application Delivery Controllers (ADC) heeft geïmplementeerd, om de beveiligingscapaciteit voor klanten te vergroten. Daarmee anticipeert het bedrijf op de snelgroeiende..
Lees het volledige bericht »

Het grootste evenement over duurzaamheid en ICT van start: Green IT Week 2015

Vandaag begint het grootste evenement over duurzaamheid en ICT: de Green IT Week 2015. Vier toonaangevende evenementen zullen green IT projecten, evenementen en cases onder de aandacht brengen van een breed publiek. Dat betreft initiatieven die de IT..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.