Uitgelicht bedrijfsnieuws van 19 januari 2016


Paaspop is toekomstbestendig dankzij betrouwbare connectivity

Festival Paaspop, het driedaags muziekfestival dat jaarlijks meer dan vijftigduizend bezoekers trekt, beschikt binnenkort over een toekomstbestendige IT omgeving. Multitechnisch dienstverlener SPIE en Internet Service Provider Interconnect Services,..
Lees het volledige bericht »

Econocom: voorlopige resultaten 2015

Met een vertraging van ongeveer zes maanden op het schema dat oorspronkelijk in 2013 werd aangekondigd, heeft de succesvolle integratie van Osiatis de positieve resultaten opgeleverd die men ervan verwachtte: Een stijging van 10% van de..
Lees het volledige bericht »

ICT-afdeling wil beveiligingsuitdaging met two-factor authenticatie tackelen

ICT-afdelingen gaan de beveiligingsuitdaging van flexibel en mobiel werken het hoofd bieden door een beroep te doen op een extra stap in het inlogproces. 86 procent wil gebruikmaken van two-factor authenticatie om veilige toegang te bieden tot applicaties in de cloud. Dit blijkt uit wereldwijd onderzoek onder 900 ICT-beslissers door Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging. Volgens de Global Authentication and Identity Access Management Index hanteert slechts 38 procent two-factor authenticatie voor alle gebruikers. Verwacht wordt dat dit de komende twee jaar stijgt tot ruim de helft van alle gebruikers (51%).
Lees het volledige bericht »

E-business specialist Divante opent kantoor in Nederland

De Poolse e-business specialist Divante zet een stevige voet aan de grond in Nederland. Vandaag opent het bedrijf een kantoor in Rotterdam. Van daaruit ondersteunen drie lokale medewerkers de bestaande klanten, onder meer Intersport, ING, TUI en..
Lees het volledige bericht »

Nederlander wil bestanden opslaan in Nederlandse cloud

Tachtig procent van de Nederlanders zien het liefst dat hun persoonlijke bestanden in de Nederlandse cloud worden opgeslagen. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau Team Vier in opdracht van TransIP. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat Nederlanders veel waarde hechten aan hun privacy in de cloud. Analyse van de bestanden is voor zes op de tien Nederlanders geen acceptabele voorwaarde voor het gebruik van gratis cloudopslag.
Lees het volledige bericht »

Unisys en Amazon Web Services werken samen aan innovatie voor bedrijfsbeveiliging via de cloud

Unisys Corporation en Amazon Web Services (AWS) gaan samenwerken om bedrijven de prijswinnende Unisys StealthTM microsegmentatie beveiligingsoplossing via de publieke cloud van AWS te kunnen bieden. De samenwerking voorziet klanten van AWS van de..
Lees het volledige bericht »

ICTroom breidt modulair datacenter portfolio uit

ICTroom, expert in het leveren van op maat gemaakte datacenter oplossingen, kondigde vandaag de uitbreiding van zijn IMD (Integrated Modular Data Centre) product portfolio aan. Tevens werden nieuwe technische ondersteunende datacenter diensten..
Lees het volledige bericht »

Nomeo sluit succesjaar 2015 af met meer dan 25.000 geregistreerde domeinnamen

Investeren loont. Dat bewijst Nomeo met z'n succesvol 2015. De domeinnaamspecialist laat zich daarbij niet ontmoedigen door een moeilijke markt. Tal van nieuwe diensten werden ontwikkeld om zich verder op de kaart te zetten als dé domeinnaamspecialist. Hoewel Nomeo die inspanningen zag beloond, gaat de onderneming niet op zijn lauweren rusten. Ook in het nieuwe jaar wil Nomeo ambitieus blijven.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.