Uitgelicht bedrijfsnieuws van 2 maart 2016


Brocade verstevigt leiderschap in Fibre Channel Storage Networks met Gen 6-switch, een primeur voor de sector

Brocade (NASDAQ: BRCD) heeft vandaag de Brocade G620aangekondigd: de eerste Gen 6 Fibre Channel-switch voor storagenetwerken. De nieuwe, speciaal voor deze taak ontwikkelde high-density SAN-switch is opnieuw een bewijs van het leiderschap van Brocade..
Lees het volledige bericht »

Qualys breidt Cloud Agent Platform uit met ondersteuning voor Linux en Mac OS op on-premise systemen, endpoints en flexibele cloudomgevingen

Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, breidt zijn Cloud Agent Platform uit. Deze oplossing biedt organisaties flexibiliteit en op wereldwijde schaal realtime..
Lees het volledige bericht »

Cloudian introduceert nieuwe HyperStore 1500-appliance

Cloudian, Inc. introduceert een nieuwe kosteneffici├źnte en uiterst schaalbare storage appliance, de HyperStore 1500. Deze qua capaciteit geoptimaliseerde appliance biedt bedrijven en dienstverleners gebruiksvriendelijke en schaalbare storage-hardware met een hoge opslagdichtheid die volledig is ge├»ntegreerd met de Cloudian HyperStore-software. Elke 1500-appliance is verkrijgbaar in een vormfactor van 1U, kan worden opgeschaald tot 96 TB, is voorzien van hot swappable onderdelen en biedt onbeperkte horizontaal schaalbare opslagcapaciteit. ICT-afdelingen kunnen hiermee op eenvoudige wijze opslagcapaciteit in de cloud toewijzen aan specifieke afdelingen en bedrijfsonderdelen of op wereldwijde schaal beschikbaar stellen.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.