Uitgelicht bedrijfsnieuws van 20 augustus 2015


Tintri introduceert Tintri VMstoreTM T5000 All-Flash productlijn

Tintri Inc. introduceert de Tintri VMstoreTM T5000 All-Flash-reeks. De VMstore T5000 vormt een aanvulling op de bekroonde T800 Hybrid-Flash-reeks. Daarmee ontstaat een aanbod van VM-bewuste storage-platforms dat grote ondernemingen en service providers de vrijheid biedt om de reken- en opslagcapaciteit en hypervisors te kiezen die het beste op hun behoeften aansluiten. Ondersteund door het Tintri- besturingssysteem en real-time analyses op VM-niveau stellen de nieuwe platforms organisaties in staat om hun gevirtualiseerde workloads binnen de T5000- en T800-systemen eenvoudig te optimaliseren.
Lees het volledige bericht »

Lantronix SLC 8000 nu uitgerust met USB I/O module

Lantronix kondigt aan dat hun SLC 8000 console manager is uitgerust met de USB I/O module. De SLC 8000 maakt het voor IT-professionals mogelijk om gemakkelijk hun IT apparatuur centraal te managen en monitoren en problemen snel op te lossen, vanaf elke locatie in het netwerk. Met de USB I/O module voor de SLC 8000, kunnen zij nu ondersteuning bieden voor verschillende interface combinaties, waaronder RS-232 en USB voor veilige out-of-band beheer.
Lees het volledige bericht »

Barracuda introduceert CudaDrive

Barracuda introduceert vandaag CudaDrive, een flexibele en veilige cloud-gebaseerde dienst voor bestandsuitwisseling en -opslag voor bedrijven. De dienst is toegankelijk via een virtueel station op het bureaublad van de gebruiker, evenals via mobiele en internetapplicaties.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.