Uitgelicht bedrijfsnieuws van 21 december 2015


VMware kondigt beschikbaarheid aan voor Cloud Management Platform-oplossingen

VMware Inc (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van VMware vRealize Automation 7 en VMware vRealize Business Standard 7. Deze oplossingen helpen IT-teams digitale..
Lees het volledige bericht »

Barracuda introduceert nieuwe oplossing voor het archiveren van e-mailberichten in de cloud

Barracuda Networks introduceert Barracuda Cloud Archiving Service om organisaties te helpen met de naleving van de wet- en regelgeving en een efficiënte afhandeling van e-Discovery-verzoeken. Barracuda onthulde daarnaast recentelijk zijn strategische Microsoft Office 365-initiatief, dat ten doel heeft om organisaties die overstappen naar of al gebruikmaken van Office 365 te helpen om hun bedrijfsprocessen eenvoudiger, veiliger en efficiënter te beheren.
Lees het volledige bericht »

Voor het eerst meer dan helft van bedrijven last van internetbedreigingen

Meer dan de helft van de bedrijven is afgelopen jaar slachtoffer geweest van een directe dan wel indirecte internetbedreiging. Hierbij ging het vooral om DDoS-aanvallen. Toch maken security- en IT-managers zich drukker om de eigen collega’s: fraude..
Lees het volledige bericht »

Cloudian introduceert HyperStore-oplossing voor slimme gegevensopslag

Cloudian introduceert HyperStore Connect for Files. Deze insteekmodule biedt native ondersteuning voor branchestandaard bestandsprotocollen zoals SMB, NFS en FTP. Omgevingen voor bestandsopslag worden ‘plug & play’ gemaakt met Cloudian HyperStore, dat onbeperkte schaalbaarheid combineert met integrale compatibiliteit met S3. HyperStore Connect for Files voorziet in wereldwijde fileservices en stelt organisaties met geografisch verspreide locaties in staat om de toegang tot bestanden en het beheer en de uitwisseling daarvan te vereenvoudigen. Deze naadloze toegang maakt een einde aan de geïsoleerde file servers. Deze worden geconsolideerd binnen één HyperStore-implementatie voor opslag op objectniveau. Dit resulteert in lagere kosten en minder beheercomplexiteit.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.