Uitgelicht bedrijfsnieuws van 22 oktober 2015


Econocom omzet staat na negen maanden op 1.585 miljoen euro, stijging van 12%

Econocom, een Europees bedrijf gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven, heeft een omzet gerapporteerd van €463 miljoen in het derde kwartaal van 2015, en €1.585 miljoen in de eerste negen maanden van 2015. Dat is een stijging..
Lees het volledige bericht »

Commvault introduceert nieuwe generatie portfolio inclusief open-dataplatform

Commvault, marktleider in zakelijke databescherming en informatiemanagement, introduceert zijn nieuwe-generatie oplossingen. Het bedrijf levert een breed scala van innovaties die ontworpen zijn om klanten te helpen de toenemende uitdagingen in data-..
Lees het volledige bericht »

QNH begeleidt chipfabrikant NXP naar de Cloud

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft chipfabrikant NXP naar de Cloud begeleid. NXP heeft sinds kort een nieuwe Cloud-infrastructuur op basis van Amazon. De Cloud-dienst biedt ruim 6.000 R&D engineers wereldwijd de mogelijkheid om complexe berekeningen in de Cloud uit te voeren. QNH fungeerde tijdens dit traject als trusted advisor en heeft NXP geholpen om de Cloud-dienst in te bedden in de bestaande organisatie.
Lees het volledige bericht »

Consortium onder leiding van Unisys wint contracten om grenscontroles en databeveiliging voor de Europese Unie te verbeteren

Unisys Corporation heeft aangekondigd dat zijn dochteronderneming in België door het Europees Agentschap voor het operationeel beheer van grootschalige IT-systemen op het gebied van vrijheid, veiligheid en recht (eu-LISA) is geselecteerd om diensten..
Lees het volledige bericht »

Qualys en Splunk slaan handen ineen voor betere analyses van security-data

Qualys, pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, gaat samenwerken met Splunk, Inc. Beide bedrijven gaan grote ondernemingen helpen hun IT-infrastructuur in kaart te brengen en beter te beschermen..
Lees het volledige bericht »

Amsio gaat SaasNow als cloud-oplossing aanbieden vanuit datacenters van Interxion

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat managed service provider Amsio na Amsterdam nog eens zeven van zijn datacenters in andere..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.