Uitgelicht bedrijfsnieuws van 22 september 2015


Claranet helpt Van Cranenbroek met groei van de web-omgeving

Van Cranenbroek is de eerste gebruiker van Claranet’s Web Acceleration & DoS Protection (WADP) in Nederland. Deze dienst is door Claranet ontwikkeld voor organisaties met bedrijfskritische web-applicaties. De dienst verbetert de prestaties, beveiliging en beschikbaarheid van web-applicaties.
Lees het volledige bericht »

Unisys introduceert nieuwe reeks beveiligingsproducten en -oplossingen

Unisys Corporation (NYSE: UIS) heeft vandaag een reeks beveiligingsproducten en -oplossingen geïntroduceerd, waaronder een software release van de bekroonde Unisys Stealth™ oplossing. De nieuwe security releases, aangekondigd tijdens de jaarlijkse..
Lees het volledige bericht »

Colt introduceert INteractiv Call Suite Solution

Colt heeft de beschikbaarheid van de Colt INteractiv Call Suite Solution uitgebreid naar 13 West-Europese landen. Het komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag van multinationals die hun klantenservice in uiteenlopende markten willen optimaliseren. Deze cloud-gebaseerde diensten voor klantcontact — met niet-geografische telefoonnummers die naar een virtueel contactcenter leiden — stellen bedrijven in staat om telefoongesprekken van klanten effectiever af te handelen, via elk type apparaat of kanaal en verspreid over meerdere regio’s.
Lees het volledige bericht »

Nog veel online kansen voor het MKB

Uit onderzoek dat recent door hostingprovider Argeweb is uitgevoerd onder het MKB, blijkt dat meer dan 50% van de MKB’ers nog geen aandacht besteed aan SEO (zoekmachineoptimalisatie). Van de ondervraagden geeft 17% aan SEO uit te besteden aan een externe partij. Argeweb ziet dan ook nog veel online kansen voor het MKB.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.