Uitgelicht bedrijfsnieuws van 23 februari 2016


5-jarig jubileum Data Center Arnhem

In december 2015 bestond Data Center Arnhem 5 jaar. Een bewogen periode waarin veel verandert is in organisatorisch en technisch opzicht. Om ons jubileum te vieren willen we graag samen met u vanuit de historie een blik op de toekomst werpen. Wij nodigen u uit om ons eerste jubileum samen met ons te vieren op donderdag 10 Maart 2016.
Lees het volledige bericht »

Telindus als eerste Cisco-partner in de Benelux NSO ATP gecertificeerd

Telindus is de eerste partner in de Benelux die gecertificeerd is als Cisco Network Services Orchestration Authorized Technology Provider (NSO ATP). NSO is een zeer geavanceerde en flexibele orkestratie-tool voor clouddiensten, ontwikkeld voor..
Lees het volledige bericht »

Identiteitsfraude ligt bij 53 procent aan basis van datalekken in 2015

Wereldwijd hebben in 2015 1.673 datalekken plaatsgevonden, waarbij 707 miljoen records zijn aangetast. Identiteitsfraude ligt aan de basis van meer dan de helft (53%) van de datalekken en 40 procent van de aangetaste records. Dit blijkt uit de Breach Level Index (BLI) van Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging. Kwaadwillige buitenstaanders waren met 58 procent de grootste reden van deze datalekken. Ook waren zij verantwoordelijk voor ruim een derde (38%) van de getroffen records. In de Benelux vonden gedurende 2015 acht datalekken plaats.
Lees het volledige bericht »

GGZ Rivierduinen besteedt ICT-infrastructuur en werkplekbeheer uit aan Cegeka

GGZ Rivierduinen heeft een vijfjarige overeenkomst getekend met Cegeka voor het beheren van haar werkplekken en ICT-infrastructuur. Deze overeenkomst is voor GGZ Rivierduinen de eerste stap naar een innovatieve en toekomstbestendige ICT-omgeving..
Lees het volledige bericht »

Albert Schweitzer Ziekenhuis brengt haar ICT omgeving en EPD onder in het datacenter Dataplace

Het Albert Schweitzer ziekenhuis, dat vestigingen heeft in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Sliedrecht, gaat haar ICT omgeving en Elektronisch Patiƫntendossier (EPD) onderbrengen in het moderne regionale datacenter Dataplace te Alblasserdam...
Lees het volledige bericht »

DICTU levert zaakgericht werken vanuit de cloud met Blueriq

Dienst ICT Uitvoering (DICTU), ICT-dienstverlener binnen de Rijksoverheid en onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, stelt in samenwerking met Everest op basis van het softwareplatform Blueriq een nieuwe basisvoorziening voor zaakgericht werken beschikbaar vanuit de DICTU cloud. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) sluit als eerste klant van DICTU aan op de nieuwe basisvoorziening.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.