Uitgelicht bedrijfsnieuws van 24 september 2015


Ciena heeft primeur met eerste stapelbare data center interconnect (DCI)-systeem voor lange afstanden

Ciena heeft de waarde en voordelen van haar datacenter interconnect (DCI)-platform Waveserver uitgebreid met meer reikwijdte en capaciteitsopties voor applicaties in lange-afstandsnetwerken. Waveserver is het eerste stapelbare DCI-systeem in de branche en gebruikt Ciena’s WaveLogic 3 Extreme-chipset om de transportcapaciteit continu te kunnen optimaliseren. De oplossing sluit hiermee aan op de toenemende netwerkeisen op het gebied van cloud-toepassingen en on demand content. De nieuwe technologie in de Waveserver zorgt ervoor dat huidige netwerken golflengtes van 200 Gb/s kunnen aanbieden over afstanden van 1.000 kilometer en golflengtes van 100 Gb/s voor afstanden boven 10.000 kilometer.
Lees het volledige bericht »

NextStep Benelux 2015 – RADically faster

Donderdag 8 oktober organiseert OutSystems NextStep Benelux, zijn jaarlijkse evenement voor klanten, partners en IT-professionals in de Benelux. Deze editie staat in het teken van trends op het gebied van applicatieontwikkeling door middel van Rapid..
Lees het volledige bericht »

Regionale datacenters bundelen krachten

Op donderdag 29 oktober wordt voor de derde keer het TIER010 evenement gehouden. Tijdens het evenement worden IT-managers en directieleden uit de ICT-sector in de gelegenheid gesteld om drie deelnemende datacenters in één dag te bezoeken. De..
Lees het volledige bericht »

Interoute breidt netwerk in Nederland fors uit

Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken, maakt bekend dat het zijn netwerk in Nederland heeft uitgebouwd. Het Amsterdamse metronetwerk is uitgebreid met glasvezelkabels over een afstand van 43 kilometer en de capaciteit van dat..
Lees het volledige bericht »

Nederland ICT: aanbevelingen AWTI snel uitvoeren

Het rapport ‘Klaar voor de toekomst’ van de Adviesraad voor Wetenschap, Technologie en Innovatie (AWTI) bevat een scherpe analyse van de rol en betekenis van ICT voor de Nederlandse economie. Nederland ICT onderschrijft het rapport en roept het..
Lees het volledige bericht »

Akamai State of the Internet Report Q2 2015: enorme groei in mobiel dataverkeer

Akamai Technologies, wereldwijd leider in content delivery network-diensten (CDN), presenteert vandaag zijn State of the Internet Report van het tweede kwartaal van 2015. Het rapport geeft onder andere inzicht in wereldwijde, regionale en nationale..
Lees het volledige bericht »

80% van Magento webshops heeft basisveiligheid niet op orde

In recent onderzoek, uitgevoerd door hostingbedrijf Byte onder 216.394 Magento webshops wereldwijd, blijkt dat het merendeel van deze shops de basisveiligheid niet op orde heeft. Het gaat om veiligheidslekken waar Magento de afgelopen maanden voor..
Lees het volledige bericht »

BIT organiseert seminar over e-mail, domeinen en DNS

BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, organiseert op donderdag 1 oktober het seminar ‘De basisbegrippen van e-mail, domeinen en DNS’. Wat is DNS? Hoe lees je headers van e-mail en hoe maak je gebruik..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.