Uitgelicht bedrijfsnieuws van 26 januari 2016


Infor introduceert een branchespecifieke supply chain-oplossing

Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Supply Chain Execution (SCE), versie 10.4 voor betere prestaties en meer efficiëntie. Vorig jaar werd SCE in de cloud door Infor..
Lees het volledige bericht »

Emerson Network Power voegt visualisatie-, schaalbaarheid- en warmtebeheermogelijkheden toe aan het platform Trellis

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, maakt vandaag de nieuwe mogelijkheden en modules bekend voor zijn Trellis™-platform..
Lees het volledige bericht »

Atos ontvangt France Cybersecurity-keurmerk voor Evidian Access Management

Atos krijgt het France Cybersecurity-keurmerk voor haar aanbod op het terrein van Evidian Access Management. Dit portfolio wordt door zakelijke analisten erkend als leidend in de zakelijke markt voor Single Sign-On (SSO). Evidian – een cyber..
Lees het volledige bericht »

IT-beveiligingsprofessionals weinig vertrouwen in beveiliging betalingsgegevens eigen organisatie

54 procent van de IT-beveiligingsprofessionals geeft aan dat hun organisatie in de afgelopen twee jaar gemiddeld vier keer een beveiligings- of datalek had waar betalingsgegevens bij betrokken waren. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek onder 3.700 IT-beveiligingsprofessionals door Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging. Security van betaalgegevens behoeft topprioriteit, zeker ervan uitgaande dat mobiele betalingen en andere nieuwe vormen van betalingen de komende twee jaar verdubbelen. Aan organisaties de dringende taak om hun beveiliging rondom betalingsgegevens te verbeteren of het risico op datalekken te verkleinen.
Lees het volledige bericht »

Recordaantal nieuwe leden en klanten voor Amsterdam Internet Exchange

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) heeft wederom een succesvol jaar achter de rug. In het afgelopen jaar werd er zelfs een recordaantal nieuwe leden en klanten behaald: 127. Dat brengt het totaal nu op ruim 750 aangesloten leden en klanten...
Lees het volledige bericht »

Klanten bovengemiddeld tevreden over Previder

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald. Klanten gaven Previder gemiddeld een 7,6 voor de kwaliteit van de verschillende..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.