Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 oktober 2015


Telindus en Cisco organiseren workshops rond Software Defined Anything

Telindus, onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support, organiseert samen met Cisco een drietal praktische workshops rond Software..
Lees het volledige bericht »

Bijna een vierde van Nederlandse middelgrote bedrijven slachtoffer van DDoS-aanval

Een kans van 1 op 10 om te worden getroffen. Enkele uren downtime. Tot circa 367.000 euro om ervan te herstellen. Dit is het portret van een typische DDoS-aanval, in detail geanalyseerd in het meest recente Corporate IT Security Risks Survey,..
Lees het volledige bericht »

De Neutral Internet exchange rolt Cloud Connectivity service uit over 86 datacenters in 11 Europese landen

Den Haag, 27 oktober 2015 - De Neutral Internet exchange (NL-ix) maakt bekend dat haar nieuwe Cloud Connectivity service vanaf vandaag beschikbaar is in 86 datacenters in 11 Europese landen. Cloud Connectivity is een snelle, schaalbare, private verbinding met Amazon AWS, Microsoft Azure en Softlayer en vrijwel iedere andere Cloud Service Provider, voor een vaste prijs per poort.
Lees het volledige bericht »

F5 biedt cloud en security services met BIG-IP 12.0

F5 Networks vernieuwt zijn hybride services-platform, zodat gebruikers eenvoudiger hardware, software en managed services kunnen samenvoegen voor meer IT-efficiency en kostenbesparingen. BIG-IP versie 12.0 vergroot de beveiliging, flexibiliteit en..
Lees het volledige bericht »

Symantec introduceert een nieuw tijdperk van bescherming tegen Advanced Persistent Threats

Symantec Corp., wereldleider op het gebied van internetbeveiliging introduceert vandaag Symantec Advanced Threat Protection (ATP). Dit is de eerste oplossing die geavanceerde bedreigingen op controlepunten kan opsporen en oplossen met een simpele..
Lees het volledige bericht »

Brocade zet traditionele Network Visibility-markt op z’n kop met introductie van complete New IP-oplossing

Brocade introduceert nieuwe oplossingen voor Network Visibility en een nieuw partner-ecosysteem die operators van mobiele netwerken de mogelijkheid geven inzicht te verkrijgen in hun netwerkverkeer. De operators kunnen bovendien hun van oudsher..
Lees het volledige bericht »

SDN-netwerk van Colt optimaliseert de klantervaring

Colt introduceert vandaag DCNet as-a-service. Deze oplossing biedt klanten in heel Europa toegang tot on demand interconnect-verbindingen tussen datacenters die geactiveerd kunnen worden via een selfserviceportaal. De nieuwe oplossing maakt deel uit van het geavanceerde netwerk van Colt, dat gebruikmaakt van software defined networking (SDN) en network function virtualisation (NFV) om de operationele efficiëntie te vergroten en de klantenervaring te optimaliseren.
Lees het volledige bericht »

Portland benoemt Maaike Jamoel tot Business Development Manager

Softwaredistributeur Portland benoemt Maaike Jamoel (39) tot Business Development Manager. Zij is in deze functie verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Portlands oplossingenportfolio’s Productiviteit en Communicatie, en in het bijzonder de..
Lees het volledige bericht »

Alkor Draka kiest voor cloud-gebaseerde ERP-oplossing van QAD

QAD inc. (NASDAQ:QADA) (NASDAQ:QADB), leverancier van zakelijke software en diensten voor internationale productiebedrijven, maakt bekend dat Alkor Draka, onderdeel van Group Vulcalux, heeft gekozen voor QAD cloud ERP. Het in Nederland gevestigde Alkor Draka is een fabrikant van kunststof folie.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.