Uitgelicht bedrijfsnieuws van 29 september 2015


Nieuwe Unite-architectuur van Juniper Networks brengt cloud-prestaties, automatisering en eenvoud naar bedrijfsnetwerken

Juniper Networks introduceert vandaag Juniper Networks® Unite. Deze nieuwe referentiearchitectuur voorziet in vereenvoudigde en veilige infrastructuuroplossingen voor netwerken. Deze zijn nodig om zakelijke campusnetwerken en de netwerken van externe filialen te moderniseren tot door de cloud ondersteunde serviceplatforms. Juniper Unite combineert de laatste netwerksoftware, systemen en cloud-diensten van Juniper tot een flexibele en veilige netwerkarchitectuur voor bedrijven die snel cloud-applicaties en –diensten willen aanbieden op basis van een centraal en gebruiksvriendelijk platform voor netwerkbeheer.
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks introduceert een geavanceerde cloud-gebaseerde anti-malwaredienst

Juniper Networks introduceert een geavanceerde cloud-gebaseerde anti-malwaredienst die bescherming biedt tegen zero day-aanvallen. Daarnaast biedt het verbeterde mogelijkheden voor het beheer van beveiligingsregels en nieuwe firewalls voor zakelijke campusnetwerken en netwerken van filialen. Deze beveiligingsoplossingen maken deel uit van de nieuwe architectuur Juniper Networks® Unite. Het gaat onder meer om Juniper Networks® Sky Advanced Threat Prevention, Junos® Space Security Director en Juniper Networks® SRX Series Services Gateways. Deze oplossingen bieden organisaties geavanceerde bescherming tegen netwerkbedreigingen en beheer van beveiligingsregels. Dankzij krachtige automatisering en schaalbaarheid wordt voorkomen dat de beveiliging de netwerkprestaties in de weg zit. Deze nieuwe mogelijkheden verbeteren het overzicht op het netwerk met een vereenvoudigd en intuïtief beheerplatform en bieden daarnaast dynamische bescherming tegen bedreigingen binnen het hele netwerk. Via de cloud wordt automatisch informatie over de laatste bedreigingen aangeleverd aan alle SRX-firewalls binnen de onderneming.
Lees het volledige bericht »

Klanten van LeaseWeb profiteren nu standaard van all-flash-opslag NetApp

LeaseWeb, een van 's werelds grootste hostingmerken, heeft de krachten gebundeld met het tier 1-opslag- en datamanagementbedrijf NetApp om zijn klanten snellere, enterprise-class diensten te kunnen aanbieden op basis van de state-of-the-art..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.