Uitgelicht bedrijfsnieuws van 3 maart 2016


LeaseWeb introduceert nieuwe VMware private cloud oplossing tegen vaste prijs

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, kondigt vandaag zijn nieuwe vCloud aan. Voor bedrijven is het nu eenvoudiger, sneller en meer kostenefficiënt om een op VMware-gebaseerde private cloud omgeving te implementeren. vCloud is..
Lees het volledige bericht »

De eerste Nederlandse Magento 2.0 webshop is live

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de eerste Nederlandse webwinkel op het recent gelanceerde Magento 2.0 platform. De nieuwe versie van het e-commerce systeem bevat veel nieuwe features en verbeteringen waardoor de winkelervaring voor bezoekers veel aantrekkelijker gemaakt kan worden en het beheer aan de achterkant veel gebruiksvriendelijker is. Op beaumotica.com zijn deze verbeteringen in de praktijk gebracht. De ontwikkeling van deze Magento 2.0 Enterprise webwinkel is uitgevoerd door MediaCT, in samenwerking met hosting partner Byte. MediaCT is zorgvuldig geselecteerd door Magento voor een Magento 2.0 pilot, waarna Beaumotica werd gekozen voor de eerste Nederlandse showcase.
Lees het volledige bericht »

Cisco introduceert hyperconverged oplossingen

Cisco introduceert Cisco HyperFlex Systems die een nieuwe architectuurbenadering van hyperconverged infrastructuur bieden en gebouwd zijn op Cisco's UCS-platform,. Cisco HyperFlex Systems vereenvoudigen de automatisering voor het netwerk, computing..
Lees het volledige bericht »

Rittal toegetreden tot de Dutch Datacenter Association

  De brancheorganisatie van Nederlandse datacenters toont zich verheugd over het toetreden van IT-infra systeemleverancier Rittal tot de Dutch Datacenter Association (DDA). DDA Directeur Stijn Grove: “Kennisdeling is de drijvende kracht..
Lees het volledige bericht »

Parentix voorloper met Office 365 in Hybride Cloud

Met de inzet van Shared Computer Activation is het bij Parentix nu mogelijk om Office 356 applicaties te gebruiken in zowel de Parentix Cloud, Microsoft Azure Cloud en on-premise met de aanschaf van één Office licentie. Dubbel betalen verleden..
Lees het volledige bericht »

Cegeka neemt DanubeIT over

Cegeka heeft de overname van de managed services providerDanube IT Services NV (DanubeIT) afgerond. DanubeIT heeft in totaal circa honderd werknemers, een hoofdkantoor in Wenen en vier vestigingen in Duitsland. Op korte termijn staat vooral de..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise neemt transformatie van cyberverdediging bij de hand met ‘build it in’ en ‘stop it now’ benadering

Hewlett Packard Enterprise kondigt vandaag nieuwe securitydiensten aan om organisaties te helpen bij het inbouwen van bescherming in het fundament van hun enterprise. Aanvallen worden verdedigd met behulp van uitgebreide detectie- en reactiemogelijkheden. Met de aankondiging van een nieuw cyber referentie-architectuur, mobiele securityproducten en een uitgebreid ecosysteem aan partners, helpt HPE organisaties bij het ontwikkelen van security- en risicomanagementprocessen in de IT operations. Zo kunnen organisaties reageren op het geavanceerde dreigingslandschap en biedt het een veiligere omgeving om aan de hedendaagse eisen van het bedrijfsleven te voldoen.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.