Uitgelicht bedrijfsnieuws van 3 september 2015


BlackIP en Leadgate Europe werken voor 3 jaar samen op het gebied van Online Marketing en Marketing Automation.

Managed IT Security Specialist BlackIP en Leadgate, de organisatie die zich richt op Online Marketing en Lead Generation voor IT organisaties zijn een samenwerking voor 3 jaar aangegaan. Leadgate ondersteunt BlackIP met haar zogenoemde Leadgate Smart..
Lees het volledige bericht »

Fujitsu selecteert A10 Networks voor cloud load-balancing service

A10 Networks maakt bekend dat Fujitsu Asia de A10 Thunder Application Delivery Controllers (ADC) gebruikt voor het standaardiseren van cloud gebaseerde load-balancing services. Daarmee vergroot deze business solutions provider tevens de..
Lees het volledige bericht »

Barracuda Backup Vx biedt Barracuda Backup voor gevirtualiseerde omgevingen

Barracuda Networks introduceert Barracuda Backup Vx, een nieuwe versie van Barracuda Backup voor organisaties die een beroep willen doen op virtualisatie om het gebruik van hardware op locatie terug te dringen. Barracuda Backup Vx biedt inline compressie en deduplicatie om ervoor te zorgen dat back-ups zo min mogelijk opslagcapaciteit en bandbreedte in beslag nemen. De oplossing voorziet daarnaast in eenvoudig schaalbare opslagcapaciteit voor groeiende omgevingen. Dit maakt een einde aan de noodzaak van ingrijpende opwaarderingen.
Lees het volledige bericht »

Riverbed helpt THE NET-A-PORTER GROUP consistente webervaring te bieden en netwerkprestaties te verbeteren

THE NET-A-PORTER GROUP heeft gekozen voor de Riverbed® SteelCentral™-oplossingen, waaronder SteelCentral AppResponse, SteelCentral Transaction Analyzer en SteelCentral Packet Analyzer. De SteelCentral-oplossingen sluiten aan bij de..
Lees het volledige bericht »

Stichting DINL zet Nederland op de kaart als digitale springplank naar Europa

Steeds meer buitenlandse bedrijven ontdekken de kracht van de Nederlandse digitale infrastructuur en betreden via ons land de Europese markt. Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) lanceert daarom het initiatief Digital Gateway to Europe..
Lees het volledige bericht »

Unisys helpt Rotterdam The Hague Airport bij het efficienter inchecken en de passagiersverwerking om de snelle groei het hoofd te bieden

De Belgische dochteronderneming van Unisys Corporation (NYSE: UIS) heeft de mogelijkheden en prestaties van de check-in balies op Rotterdam The Hague Airport (RTM) met succes uitgebreid, dankzij de implementatie van de Fast Bag Drop Application, een..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.