Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 november 2015


Universit lanceert Mobile Service Platform

Universit (voorheen VeliQ) introduceert een innovatief cloudplatform waarmee ICT-leveranciers alle aspecten van een mobiele werkplek kunnen verkopen, inkopen en beheren. Het platform biedt managed service providers, telecomresellers, distributeurs en..
Lees het volledige bericht »

IT Masters 2015 stoomt talent én bedrijfsleven klaar voor de toekomst

De top van het Nederlandse bedrijfsleven, hoogopgeleide IT-prospects en grote namen uit de internationale deeleconomie bundelen op 3 december in Amsterdam de krachten tijdens het meest prestigieuze IT-event van 2015. Information Technology is hot...
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks koppelt Junos-software los van hardware

Juniper Networks onthulde tijdens zijn NXTWORK 2015 Customer Summit een van hardware losgekoppelde (‘gedesaggregeerde’) versie van zijn netwerk-OS Junos. Deze versie van de Junos-software biedt klanten ongekende keuzevrijheid tijdens het inrichten van hun datacenter-netwerken. Ze kunnen netwerkservices of applicaties van andere leveranciers nu direct op de netwerkplatforms van Juniper laten draaien en Juniper-systemen rechtstreeks programmeren op basis van het softwaremodel van het Open Compute Project (OCP).
Lees het volledige bericht »

Emerson Network Power signaleert: 5 belangrijke datacentertrends voor 2016

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, signaleert vijf datacentertrends voor 2016. “Ondanks dat veel bedrijven door de..
Lees het volledige bericht »

SmartDC genomineerd in Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards

SmartDC in Rotterdam is voor de derde keer in haar zesjarig bestaan genomineerd voor de Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards als een van de snelst groeiende winstgevende bedrijven in Nederland. Met een groei van meer dan 30% per jaar is SmartDC inmiddels het grootste datacenter van Zuid-Holland. Directeur Richard Boogaard is met name trots op de stabiele groeicijfers van SmartDC: "SmartDC beheert inmiddels twee datacenters; in Rotterdam en Heerlen, beide datacenters zijn vanaf de opening winstgevend geweest. Ons bedrijf kent een gelijkmatige groei waar wij onze investeringen op afstemmen. Financiële stabiliteit is erg belangrijk voor datacenters en haar klanten."
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks introduceert meest schaalbare NFV-oplossing binnen de branche

Juniper Networks kondigde op NXTWORK 2015 Cloud CPE aan. Deze oplossing stelt service providers in staat om sneller dan ooit netwerkservices te ontwikkelen, op een voor de branche ongekende schaal. Deze volledig geautomatiseerde, integrale NFV-oplossing maakt gebruik van het in de praktijk bewezen Contrail Networking om schaalbaarheid naar alle netwerkmodellen te brengen, of het nu gaat om een implementatie op locatie of in de cloud. Voor eindgebruikers wordt het betrekken van netwerkservices daarmee net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app via iTunes.
Lees het volledige bericht »

Barracuda breidt zijn aanbod van next generation firewalls uit

Barracuda Networks, Inc. introduceert zijn nieuwe Barracuda NextGen Firewall desktop-appliances. Dit zijn de eerste next generation firewalls binnen het prijssegment van onder de 700 dollar die geavanceerde mogelijkheden voor het optimaliseren van het netwerkverkeer bieden. Deze krachtige desktop-appliances zijn ontwikkeld met het oog op gedistribueerde netwerken. Filialen kunnen hiermee profiteren van verbeterde beveiliging en netwerkprestaties tijdens het gebruik van applicaties die in publieke en private clouds worden gehost.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.