Uitgelicht bedrijfsnieuws van 6 januari 2016


Positie IT-infrastructuurspecialisten op IT-arbeidsmarkt steeds sterker

De afgelopen jaren is de vraag naar IT-infrastructuurspecialisten toegenomen. Hierdoor hebben deze specialisten een sterke positie veroverd op de arbeidsmarkt. Volgens Progressive Recruitment zet deze trend door in 2016. Het IT-recruitmentbureau..
Lees het volledige bericht »

Progress: customer engagement stuwende kracht voor digital business in 2016

Aan het begin van 2016 presenteert Progress (NASDAQ: PRGS) een aantal technologievoorspellingen. Verschillende Progress executives delen hun visie op het jaar dat voor ons ligt, van data naar marketing naar modernisatie naar digitale strategie. In..
Lees het volledige bericht »

Cybersecurity trends en voorspellingen 2016

Traditiegetrouw brengt WeSecure haar jaarlijkse cybersecurity trends en voorspellingen uit. We zouden ons er weer gemakkelijk vanaf kunnen maken door ook dit jaar weer te roepen dat er meer aanvallen en incidenten zullen plaatsvinden, maar dat is een..
Lees het volledige bericht »

Wereldwijde enquête signaleert een snelle opmars van Hyper Converged infrastructuur (HCIS) en Software Defined Storage (SDS) in moderne datacenters

ActualTech Media publiceerde vandaag in samenwerking met Atlantis Computing zijn Hyperconverged Infrastructure (HCIS) and Software-Defined Storage (SDS) 2016 Survey . Dit enquêterapport biedt inzicht in de manier waarop ICT-organisaties in 2016 en de komende jaren hun datacenters zullen inrichten. De enquête werd uitgevoerd onder 1.267 datacenter-managers in 53 landen. Hieruit bleek dat 71 procent al gebruikmaakt van HCIS of SDS of plannen heeft om dat te doen.
Lees het volledige bericht »

QNH nieuwe cloudpartner Royal FloraHolland voor digitale transformatie

QNH Consulting gaat de aankomende periode diverse applicaties van Royal FloraHolland migreren naar het Microsoft Azure-platform en neemt daarmee een deel van het applicatielandschap in beheer. Aanleiding voor de migratie is dat Royal FloraHolland zich meer wil focussen op haar core business: het vermarkten van bloemen en planten.
Lees het volledige bericht »

Gratis SSL-certificaten via DirectAdmin en Let's Encrypt

Vimexx is het eerste hostingbedrijf in Nederland die het voor haar klanten mogelijk maakt om met slechts 1 muisklik de beschikking te krijgen over een gratis SSL-certificaat.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.