Uitgelicht bedrijfsnieuws van 7 december 2015


Interoute lanceert Contact Centre voor Skype for Business en Hosted Lync

Interoute heeft de lancering van de cloud hosted Contact Centre add-on voor Hosted Microsoft Skype for Business (SfB) en Microsoft Lync bekend gemaakt. Bedrijven verbeteren zo hun call of contact center services door gebruik te maken van features uit..
Lees het volledige bericht »

Lenovo onthult converged HX serie appliances

Lenovo (HKSE:992) onthult vandaag haar nieuwe Lenovo converged HX serie appliances uitgerust met Nutanix Acropolis en Prism software. De nieuwe appliances zijn ideaal voor alle virtuele applicaties, zorgen voor een eenvoudigere infrastructuur,..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise certificeert Buyitdirect als OEM-partner

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft Buyitdirect benoemd tot Original Equipment Manufacturer-partner (OEM). Hiermee is de leverancier van ICT-producten in Nederland de tweede HPE-partner gespecialiseerd in OEM for Enterprise-oplossingen. Het..
Lees het volledige bericht »

Minkels finalist bij de DCD EMEA Awards

Minkels, wereldwijd leverancier van modulaire en geïntegreerde datacenteroplossingen, is geselecteerd als finalist voor de Critical Environment Future Thinking Award tijdens de DCD (DatacenterDynamics) EMEA Awards. De Critical Environment Future..
Lees het volledige bericht »

Nederlandse breedbandpenetratie groeit naar 92,5 procent

De Nederlandse breedbandmarkt bleef groeien in het derde kwartaal van 2015, waardoor de huishoudpenetratie van breedband op 92,5 procent stond aan het einde van september 2015. Dat blijkt uit het Dutch Broadband 2015 Q3-rapport van Telecompaper over..
Lees het volledige bericht »

Twee experts van ICT-Partners benoemd tot Nutanix Technology Champion 2016

Nutanix, leverancier van web-scale converged infrastructuuroplossingen, heeft maar liefst twee experts van ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudprojecten, benoemd tot Nutanix Technology Champion (NTC)..
Lees het volledige bericht »

Mendix erkent beste ontwikkelaars met MVP-programma

Mendix, leider in digitale innovatie en Platform-as-a-Service (PaaS), kondigt vandaag haar MVP-programma ('most valuable professional’) aan. Het programma erkent en beloont Mendix-ontwikkelaars voor hun onderscheidende bijdragen aan de..
Lees het volledige bericht »

Werk dat past bij persoonlijke idealen belangrijke voorwaarde IT’er

De meeste hoogopgeleide IT-­professionals (82%) vinden dat zij structureel waarde toevoegen aan het bedrijf waarvoor zij werken. Bovendien is het voor IT’ers belangrijk dat doelen van het bedrijf in lijn liggen met persoonlijke idealen. Dat..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.