Uitgelicht bedrijfsnieuws van 8 december 2015


Akamai State of the Internet Security-rapport

Akamai Technologies, wereldwijd leider in Content Delivery Network-diensten, presenteert vandaag zijn State of the Internet Security-rapport over het derde kwartaal van 2015. Het rapport biedt inzicht in de actuele, wereldwijde cloud..
Lees het volledige bericht »

Gaming-industrie met name slachtoffer van DDoS-aanvallen

De gaming-industrie wordt in het bijzonder getroffen door ‘denial of service’ aanvallen en de beveiliging laat vaak te wensen over. Gezien de intensiteit en de frequentie van deze aanvallen, heeft OVH een anti-DDoS oplossing ontwikkeld specifiek..
Lees het volledige bericht »

Tweede Kamer investeert 8 miljoen extra in ICT-infrastructuur

Op dinsdag 8 december 2015 heeft de Tweede Kamer het amendement van Mei Li Vos (PvdA) en Kees Verhoeven (D66) aangenomen waarmee voor 2016 8 miljoen euro wordt vrijgemaakt voor investeringen in de ICT-infrastructuur van SURF. Deze infrastructuur..
Lees het volledige bericht »

Leadgate en Guardian360 starten samenwerking voor online marketing activiteiten

De Rotterdamse organisaties Guardian360 en Leadgate zijn een intensieve samenwerking gestart. Leadgate, de online marketing organisatie die zich richt op IT organisaties zal Guardian360 de komende jaren ondersteunen in haar online marketing..
Lees het volledige bericht »

COOLProfs stelt ervaren Rick Roubos aan als OutSystems-consultant

COOLProfs, specialist in het ontwikkelen van innovatieve maatwerkapplicaties, heeft Rick Roubos in dienst genomen als OutSystems-consultant. Roubos is reeds twintig jaar werkzaam in de IT-sector. Na zijn opleiding tot programmeur begon hij zijn..
Lees het volledige bericht »

Commvault introduceert Commvault IntelliSnap for NetApp

Commvault, specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert Commvault IntelliSnap® for NetApp, een nieuwe array-based oplossing voor snapshotmanagement, die databeveiliging voor NetApp-klanten versimpelt. Commvault..
Lees het volledige bericht »

StartReady breidt team uit met ervaren delivery engineer

Skype for Business-specialist StartReady breidt haar team uit met de aanstelling van Bram Heyer. Heyer gaat als engineer het Delivery-team ondersteunen dat gevestigd is in Groningen. Vanaf deze locatie verzorgt het bedrijf technische ondersteuning..
Lees het volledige bericht »

Zelfstandige professionals domineren IT-teams in 2016

Een derde van de organisaties (32%) is van plan om volgend jaar meer externe professionals in het IT-domein in te zetten. Het aandeel van externe professionals in het IT-domein blijft toenemen. Waar vorig net iets meer dan een derde van de IT-teams..
Lees het volledige bericht »

Profource onderdeel van Redmore

Profource maakt per 1 december deel uit van de Redmore Group. In het kader van verdere groei, professionalisering, internationalisatie en het beter benutten van innovatiekracht, is Profource een strategische samenwerking met de Redmore Group..
Lees het volledige bericht »

ISM eCompany trendbericht 2016: Nieuwe technologie zet retail op zijn kop

Het afgelopen jaar liet veel ontwikkelingen zien op e-commercegebied. Webshops werden volwassener, het Internet of Things transformeerde van trend in gegeven en businessmodellen die vroeger vaststonden werden steeds flexibeler. Maar hebben we al deze..
Lees het volledige bericht »

Tintri stelt Alwin Mutgeert aan als sales manager voor de Benelux

Tintri heeft Alwin Mutgeert aangesteld als regional sales manager voor de Benelux. Hij treedt toe tot een groeiende verkooporganisatie die zich voornamelijk op zakelijke klanten in deze regio richt. Mutgeert zal zich bezighouden met het stimuleren van de verkoop van oplossingen aan cloud providers.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.