Uitgelicht bedrijfsnieuws van 8 oktober 2015


Kwart organisaties heeft nooit cybercrime-aanval kunnen signaleren

Uit onderzoek van Telindus onder 115 Nederlandse IT-beslissers blijkt dat 26 procent van de organisaties nog nooit een cybercrime-aanval heeft kunnen signaleren. 39 procent heeft schade van een aanval kunnen voorkomen en 30 procent geeft aan alleen..
Lees het volledige bericht »

Xirrus introduceert EasyPass PersonalWi-Fi

Xirrus introduceert EasyPass Personal Wi-Fi. Deze functie is per direct gratis beschikbaar binnen alle vanuit de cloud beheerde netwerken van Xirrus. EasyPass Personal Wi-Fi beschermt gebruikers en hun gegevens wanneer zij een verbinding maken met openbare draadloze netwerken, gastnetwerken en hotspot-omgevingen. Xirrus is daarmee de enige leverancier van draadloze netwerken die een oplossing biedt voor de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met het maken van verbindingen met openbare netwerken. De nieuwe oplossing maakt veilige persoonlijke WiFi-verbindingen tot een realiteit.
Lees het volledige bericht »

Seminar over internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC bij BIT

BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en e-mail, organiseert op donderdag 12 november het seminar ‘Veiliger en vertrouwder online door internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC’.
Lees het volledige bericht »

Groot vertrouwen in SinglePoint-for-All door NEN2082 certificering

Split~Vision’s geïntegreerde samenwerkingsplatform SinglePoint-for-All en beheertool I-Controler zijn in september 2015 officieel NEN2082 gecertificeerd. Deze op Microsoft SharePoint gebaseerde oplossing biedt groot vertrouwen door de compliance..
Lees het volledige bericht »

Motiv en Raytheon|Websense intensiveren samenwerking in strijd tegen cybercriminaliteit en datadiefstal

De Nederlandse ICT security-specialist Motiv en zijn Amerikaanse partner Raytheon|Websense hebben een contract afgesloten voor de levering van een securitydienst aan organisaties in de publieke en private sector in de Benelux, ter bestrijding van..
Lees het volledige bericht »

Red Hat Academy biedt Europese universiteitsstudenten open source curriculum

Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt aan dat de Red Hat Academy, een open source opleidingsprogramma dat een praktisch leerplan, prestatie-gebaseerde tests, training en ondersteuning biedt, nu..
Lees het volledige bericht »

Royal Cosun maakt gebruikt van VoIP-oplossing van Interoute en verlengt WAN-contract Interoute

Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken en van een wereldwijd cloudservice platform, kondigt aan dat Royal Cosun het WAN-contract met Interoute heeft verlengd. Voor de locaties in Nederland, Polen, Duitsland, Frankrijk, België..
Lees het volledige bericht »

Nederland ICT bij aftrap Week van de Veiligheid

Digitale veiligheid wordt door de snelle groei van de digitale economie een steeds belangrijker onderwerp. Dat bleek ook tijdens de start van de Week van de Veiligheid. Lotte de Bruijn (directeur Nederland ICT) en Rhett Oudkerk Pool (voorzitter..
Lees het volledige bericht »

Solvinity scoort Superfans

Het Giarte Outsourcing Performance rapport 2015 roemt Solvinity als een van de outsourcers in Nederland met het grootste aantal “Superfans”. De uitslag van het onderzoek werd bekend gemaakt tijdens de Outsourcing Performance Day 2015 in ’t..
Lees het volledige bericht »

Giarte’s Outsourcing Performance: Top score voor Sentia

Sinds 2002 organiseert Giarte zijn Outsourcing Performance benchmark, het grootste onafhankelijke onderzoek naar IT-outsourcing van de Benelux. De basis voor dit onderzoek is de waardering van de relatie met de service provider, waarin naast de..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.