Uitgelicht bedrijfsnieuws van 9 december 2015


Hostingprovider Yourhosting geeft geld toe bij registratie domeinnaam

Yourhosting, specialist op het gebied van domeinnamen, webhosting, clouddiensten en websites, introduceert een speciale .NU-domeinnaamactie. Alle klanten die tot 24 december een .NU-domeinnaam registeren, krijgen deze een jaar gratis. Per geregistreerde .NU legt Yourhosting bovendien 1 euro toe in de vorm van een donatie aan 3FM Serious Request. Hiermee draagt het bij aan de actie die dit jaar geheel in het teken staat van de toekomst van jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.
Lees het volledige bericht »

Unified Management voor Multi-Cloud en Multi-Virtual. VMWare, Hyper-V, KVM, Xen, AWS, OpenStack

In een serverpark draaien vaak een groot aantal virtuele en cloud machines, al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Met het programma ConVirt kun je het overzicht behouden en een cloud en virtuele machinepark beheren en monitoren. Het..
Lees het volledige bericht »

Ctac verzorgt internationale SAP implementatie bij Synbra

Synbra, producent van isolatiesystemen en verpakkingsmaterialen, besteedt de implementatie van SAP uit aan Ctac. Na een selectietraject onder verschillende SAP partners is Ctac gekozen voor de implementatie in de Synbra-vestigingen in Nederland,..
Lees het volledige bericht »

Red Hat CloudForms 4 breidt hybride cloudbeheer uit met ondersteuning voor Microsoft Azure, containerbeheer en self-service

Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat CloudForms 4, de nieuwste versie van zijn oplossing voor hybride cloudbeheer. Red Hat CloudForms 4 is gebouwd op een open..
Lees het volledige bericht »

SPS stelt Alfred Boersma aan als Business Unit Manager Gensys

SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, heeft Alfred Boersma (43) per 1 november aangesteld als Business Unit Manager Gensys. In deze functie is Boersma verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling,..
Lees het volledige bericht »

BT accelereert 'Cloud of Clouds' met nieuwe gehoste Riverbed-dienst

BT kondigt vandaag – als onderdeel van zijn Cloud of Clouds visie – aan virtuele ‘Riverbed SteelHead’ applicatieversnellingstechnologie in te gaan zetten in het hart van zijn wereldwijde netwerk. Hiermee biedt BT superieure..
Lees het volledige bericht »

Palo Alto Networks onthult meer informatie over nieuwe BackStab aanval

Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), de aanbieder van next-generation security, onthult vandaag meer informatie over een nieuwe ´BackStab´aanval. Cybercriminelen proberen via een BackStab aanval privégegevens te stelen uit back-up bestanden van..
Lees het volledige bericht »

Dutch Datacenter Association treedt toe tot European Data Centre Association

De Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie voor de Nederlandse datacentersector, treedt toe tot de European Data Centre Association (EUDCA), een Europese brancheorganisatie waarin nationale brancheorganisaties, grote datacenters en..
Lees het volledige bericht »

Emerson Network Power breidt assortiment PDU’s uit met de nieuwste MPE

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, introduceert de MPE rack-PDU in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze basis PDU..
Lees het volledige bericht »

Onderzoek Riverbed: IT-manager voldoet niet aan behoeften organisatie

Hun lunchpauze, een deel van het IT-budget, cafeïne en zelfs chocola – IT-managers zijn bereid heel veel op te geven voor optimaal presterende applicaties binnen de organisatie. Op dit moment zijn ze wat applicatieprestaties betreft, namelijk niet..
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks breidt MX-reeks uit voor drie keer snellere prestaties

Juniper Networks heeft de prestaties van zijn aanbod van MX Series 3D Universal Edge Routing-oplossingen verbeterd. Daarnaast heeft het nieuwe hardware- en softwarefunctionaliteit toegevoegd die de doorvoersnelheden verdriedubbelen en helpen met het automatiseren van edge-netwerken. Service providers en cloud-aanbieders kunnen daarmee de operationele efficiëntie en kostenbesparingen realiseren waar hun geavanceerde edge-netwerken om vragen.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.