Uitgelicht bedrijfsnieuws van 9 februari 2016


Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van..
Lees het volledige bericht »

Acronis introduceert nieuw cloud-partnerprogramma

Acronis, wereldwijd marktleider op het gebied van ‘next generation’ databeveiligingssystemen lanceert een nieuw cloud-partnerprogramma. Het Acronis Partner programma voor cloud vormt een uitbreiding van het Acronis Global Partner programma en is speciaal toegespitst op versnelling van de omzet uit cloud-databeveiligingsdiensten voor service providers, distributeurs en cloud resellers. Het programma voorziet in marktleidende oplossingen, hulpbronnen, programma's en incentives om partners te laten profiteren van de voorspelde groei in vraag naar cloud-databeveiligingsdiensten, inclusief back-up, disaster recovery en het synchroniseren en delen van bestanden. Volgens IDC zal de markt voor databeveiliging- en disaster recovery software groeien naar 8,1 miljard USD tegen 2019 (IDC, Worldwide Data Protection and Recovery Software Forecast, 2015 – 2019, Doc #258493, Sept. 2015) .
Lees het volledige bericht »

IPknowledge behaalt Elite-status binnen Riverbed Performance Partner Program

IPknowledge, Nederlandse leverancier van infrastructuuroplossingen, maakt vandaag bekend dat het de partnerstatus ‘Elite’ heeft behaald binnen het Riverbed® Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan dankzij zijn kersverse status als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform™ nu aan zijn klanten aanbieden.
Lees het volledige bericht »

Oude IT-infrastructuur remt innovatie

IT is een belangrijk middel om het verschil te maken met concurrenten, maar in de praktijk blijken de mogelijkheden van bedrijven op dit gebied beperkt. Slechts 13 procent van de IT-professionals is van mening dat de huidige IT-architectuur voldoet..
Lees het volledige bericht »

Cyso Managed Services nu ook mogelijk op AWS, Azure en Google Cloud

Managed Service Provider Cyso biedt vanaf heden de service Managed Public Cloud aan. Na een pilot periode met een select aantal klanten, heeft Cyso besloten om hun Managed Services ook aan te bieden op de platformen van de drie grootste public cloud leveranciers: Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Engine.
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.