Uitgelicht bedrijfsnieuws van 9 juni 2016


Hewlett Packard Enterprise en Docker slaan handen ineen voor datacentermodernisering

Vandaag maakt Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) een strategische alliantie met Docker, Inc. bekend. Docker is het bedrijf achter het open platform dat zorgt dat organisaties gedistribueerde applicaties op iedere infrastructuur kunnen bouwen, leveren en draaien.
Lees het volledige bericht »

Switch Datacenters realiseert 10 GbE dark fiber interconnects tussen zijn datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden

Switch Datacenters, aanbieder/operator van carrier-neutrale colocatie services en ‘built-to-suit’ corporate datacenters, heeft zojuist de aanleg afgerond van een door euNetworks geleverde 10 Gigabit Ethernet (GbE) interconnects verbinding tussen..
Lees het volledige bericht »

Klanten Relined Fiber Network zijn zeer tevreden en beoordelen de dienstverlening met een 8.4

In februari 2016 is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de klanten van Relined Fiber Network. Het doel van het onderzoek betrof inzicht krijgen in de klantbeleving. In totaal heeft 42% van de klanten van Relined deelgenomen aan het onderzoek. De klanten van Relined zijn zeer tevreden en geven gemiddeld een 8.4 voor haar dienstverlening.
Lees het volledige bericht »

‘2016 State of Storage’-enquête: ICT-professionals zien het opslagbeheer als hun grootste pijnpunt

Gevraagd naar hun belangrijkste pijnpunten op het gebied van databeheer geven ICT-beheerders en –managers aan dat het opslagbeheer een belangrijker punt van zorg is dan de opslagprestaties. Dit blijkt uit de resultaten van een nieuwe enquête onder 300 datacenter-professionals. Deze enquête werd uitgevoerd door Tintri, Inc., de leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen.
Lees het volledige bericht »

Sentia opent in Delft een vierde kantoor in de Benelux

Sentia ontwikkelt zich in een rap tempo, zowel in zijn diensten-portfolio als in zijn bedrijfsvoering. Ter aanvulling van de kantoren in Nieuwegein, Amsterdam en Gent opent op 9 juni een nieuwe locatie in Delft. Een bewuste keuze met de Technische Universiteit Delft in de nabije omgeving. Voor het team van Sentia Managed Public Cloud, als Managed Service Partner van Amazon Web Services, zal Delft een belangrijke standplaats zijn.
Lees het volledige bericht »

Een middag disaster recovery kennis opkrikken

Disaster recovery blijkt in de praktijk toch minder bekend als u zou denken. Daarom organiseert Fundaments, aanbieder van IaaS-diensten, een inspirerend event over disaster recovery voor systeembeheerders en softwareontwikkelaars. Uw..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise zet fors in op all-flash datacentercapaciteiten

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag nieuwe oplossingen voor datastorage aan waarmee klanten meer uit het all-flash datacenter halen. Met de updates is het HPE 3PAR StoreServ flash portfolio het meest capaciteitsdichte all-flash systeem. Bovendien biedt het porfolio permanente opslag voor containers, flash-geïntegreerde databescherming en verbeteringen aan unified storage. Unified storage houdt in dat bestanden en applicaties vanaf één device te beheren en te gebruiken zijn.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...