Uitgelicht bedrijfsnieuws van 9 oktober 2015


Amazon Web Services kondigt AWS IoT aan

Amazon Web Services Inc. (AWS), een bedrijf van Amazon.com kondigde gisteren op het event AWS re:Invent de AWS IoT aan, een nieuw platform dat het makkelijk maakt voor apparaten - auto's, turbines, sensor netwerken, lampen en nog veel meer - om via..
Lees het volledige bericht »

Cloudian introduceert object storage-referentiearchitectuur op basis Lenovo

Cloudian, de leverancier van hybride cloud-oplossingen voor slimme gegevensopslag, introduceert samen met Lenovo een speciale referentiearchitectuur. Deze combinatie van Cloudian HyperStore en de hardware en software van Lenovo levert een betrouwbare configuratie op voor sterk gedistribueerde zakelijke opslag. De softwareoplossing Cloudian HyperStore voorziet in uiterst schaalbare gedistribueerde opslag. De capaciteit kan worden opgevoerd van terabytes naar honderden petabytes.
Lees het volledige bericht »

Dutch Cloud organiseert op 16 oktober voor de vijfe keer Get (C)Loud

Vrijdag 16 oktober is het weer zover, Get (C)Loud!, hét evenement voor ISV’s die geïnteresseerd zijn in Cloud gerelateerde onderwerpen. In april 2013 organiseerden wij de eerste Get(C)Loud bijeenkomst. De aandacht voor het fenomeen cloud begon..
Lees het volledige bericht »

Goede lucht- en waterkwaliteit essentieel voor uw datacenter

Verminderde lucht- en waterkwaliteit kunnen de beschikbaarheid van uw datacenter verstoren. Het is niet vanzelfsprekend dat die kwaliteit goed is. Gelukkig biedt CAG Datacenter Solutions inzicht en doeltreffende oplossingen.
Lees het volledige bericht »

ttec sluit overeenkomst met Huawei

IT service provider ttec heeft een overeenkomst gesloten met Huawei en brengt nu het gehele storage portfolio van de Chinesche fabrikant op de markt. Dit completeert ttec's eigen aanbod van professionele, hoge kwaliteits storage systemen. In het..
Lees het volledige bericht »

Philips versterkt samenwerking met Amazon Web Services voor uitbreiding van digitale zorgoplossingen in de cloud

Koninklijke Philips N.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat het de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) gaat versterken in het kader van Philips' strategie om een ecosysteem te creëren voor nieuwe soorten ‘connected’ en gepersonaliseerde..
Lees het volledige bericht »

Brocade toont New IP-oplossingen op VMworld 2015 Europe

Brocade toont zijn New IP-netwerkinfrastructuuroplossingen, die bedrijven helpen met de overgang naar een Software Defined Data Center (SDDC), op VMworld 2015 in stand 421. Het bedrijf zal tevens spreker zijn tijdens verschillende sessies. VMworld..
Lees het volledige bericht »

EYE innoveert digitale infrastructuur dankzij bijdrage Solvinity

EYE, het filmmuseum in Amsterdam, heeft een forse steun in de rug gekregen. IT-dienstverlener Solvinity stelt € 50.000,- aan advies en middelen ter beschikking om het cultureel erfgoed op celluloid digitaal voor de toekomst te bewaren en..
Lees het volledige bericht »

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.