Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Eerste lustrum voor de ISP Kartcompetitie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 25 januari 2007 09:49 uur

De ISP Kartcompetitie viert haar eerste lustrum op 14 april dit jaar. Wat als een grap begon is uitgegroeid tot een begrip in de ISP-sector en wordt het nu alweer voor het vijfde op een volgende jaar georganiseerd. Verwacht wordt dat het succes van de voorgaande jaren opnieuw zal worden overtroffen. Gezien er vorig jaar 800 bezoekers op af waren gekomen en er dit jaar maar plaats is voor maximaal 1.000 bezoekers, is het niet onverstandig om niet te lang te wachten met inschrijven!

Organisator Dave Aaldering van Aaldering ICT is natuurlijk heel trots op zijn succes:

Dat het zou uitgroeien tot een evenement van deze grootte had niemand van te voren verwacht. Wat begon als een ‘grap’ is nu het grootste informele evenement voor de Nederlandse Service Provider-branche. De positieve reacties van bezoekers en sponsors over de ISP Kartcompetitie motiveren ons extra om in het vijfde jubileumjaar alles op alles te zetten en er opnieuw een succes van te maken.

Dit jaar heeft Dave Aaldering het ook weer voor elkaar gekregen om een imposante lineup van sponsors aan zich te binden, waaronder voor de tweede keer Dataman als hoofdsponsor en verder Juniper Networks, Microsoft, AMS-IX, SIDN, Cisco, Bbned, Foundry Networks en TeleCity Redbus als sub-sponsoren.

De sponsoren gaan zelf ook sub-activiteiten organiseren tijdens het evenement, dus ik ben benieuwd wat we daarvan kunnen gaan verwachten. Volgens organisator Dave Aaldering zullen deze activiteiten niet puur een commerciële bedoeling worden, maar een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het evenement, zo verzekerde hij mij al eerder.

Naar verwachting zal de hele ISP Jetset weer vertegenwoordigd zijn tijdens het grootste evenement. Dus netwerken op niveau zal weer mogelijk zijn. Zelf zal ik hoogst waarschijnlijk ook aanwezig zijn, al wil ik dan natuurlijk wel toegang tot de VIP-area’s. 😉

Te verwachten is dat het weer een leuk evenement zal worden dit jaar, hopelijk blijft het lekker informeel en zal het weer oud-Hollands gezellig worden!

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...