Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Website maken met Froukje de Both: WebMee.tv

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 27 mei 2006 12:31 uur

Al ruim een week geleden staat het nieuwe consumenten platform WebMee.tv online, waar in totaal 8 afleveringen, in voor de gemiddelde consument begrijpelijke taal, wordt uitgelegt wat er allemaal bij komt kijken om een eigen website op internet te maken. Het is een initiatief van ISP ArgeWeb, dat naar mijn idee een schot in de roos is. Het heeft een enorme buzz veroorzaakt waardoor bijna elk internet medium dat iets met het onderwerp te maken heeft er over bericht heeft. Zelf heb ik het ook direct bekeken en ik was onder de indruk, bijna geen (sluik) reclame en de uitleg is zeer duidelijk voor de consument.

Op marketingfacts is er ook aandacht aan het initiatief besteed, als reactie op de berichtgeving plaatste de initiatiefnemer het volgende in de comments:

Het heeft verschillende redenen om het op deze manier aan te pakken. Hieronder zal ik er een aantal toelichten.

1) Er zijn echt heel veel mensen die best wel een website of weblog willen maken, maar dat te eng of te moeilijk vinden. Deze mensen willen we over de streep trekken. Als ze dan ook nog eens de website bij ons onderbrengen is dat natuurlijk helemaal top.
2) Aan het eind van de serie gaan alle afleveringen op DVD en geven we deze gratis weg aan nieuwe klanten. Dit zal een positief effect hebben op onze helpdesk en ik hoop op het niveau van de website van onze klanten.
3) Je haalt met deze serie meer publiciteit dan met een advertentie-campagne met hetzelfde budget. Een item is shownieuws hebben we in ieder geval nooit gehaald met onze andere campagnes.
4) Naar ons idee blijft deze serie bij mensen langer hangen en onderscheidt het ons van de concurrentie om op deze manier marketing te doen.
5) Verder gaat Froukje de Both binnenkort webloggen met onze nieuwe weblog-software en het is een perfecte manier om zo onze weblog in de markt te zetten.

En het is natuurlijk ook erg leuk om te doen…

Bron: http://www.marketin…..met_froukje_de_both/

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!