Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Leden en deelnemers DHPA, ISPConnect en FCA zijn VIP tijdens Tech Together

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 14 juli 2016 08:00 uur

De jaarlijkse branche BBQ van ISPConnect, die dit jaar samen met de DHPA en FCA op 1 september onder de naam Tech Together wordt georganiseerd, belooft weer een spectaculaire dag te worden. Op het evenement zijn de deelnemers en leden van de brancheorganisaties automatisch allemaal VIP en hebben daarmee een streepje voor op andere bezoekers!

De feesten die ISPConnect al jarenlang organiseert, zijn elke keer weer geweldig. Wel was er één dingetje, namelijk dat iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk welkom is. Voor de leden die contributie betalen en daarmee het evenement mogelijk maken, was er geen extra voordeel ten opzichte van andere bezoekers.

Bij Tech Together is het dit jaar anders. Alle leden en deelnemers van de organiseerde brancheorganisaties zijn (automatisch) VIP op het evenement. Voor VIP’s zijn er verschillende extraatjes op het evenement, zo liet ISPConnect mij op Twitter weten. Daarbij gaat het onder meer om VIP parking, cocktails, een VIP goody bag, nog lekkerdere hapjes en nog veel meer.

Dat vind ik een heel goede ontwikkeling. Er zijn honderden hosters en daarvan is maar een relatief klein deel aangesloten bij één van de organiserende brancheorganisaties. Waarom zou je lid of deelnemer worden van een brancheorganisatie, als je ook zonder je aan te sluiten naar dit soort leuke feestjes kan? Dit is daar wat mij betreft een heel goed antwoord op die vraag. Met de nieuwe VIP-behandeling belooft Tech Together weer spectaculair te worden!

ISPam.nl Job board

Simon Besteman, 14 juli 2016 9:42 am

Mag ik er van profiteren om all lezers nog even persoonlijk uit te nodigen: VIP of geen VIP, je bent altijd welkom op ons event. We zijn er voor jullie allemaal. Presentaties, fun-activiteiten en eten en drinken zijn gratis, de hele branche is onze gast op 1 september. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten! Wel even aanmelden alstublieft: http://www.tech-together.nl/

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...