Brocade breidt integratie van SAN-beheertechnologie in ViPR Software-Defined Storage Platform van EMC uit voor ondersteuning van grotere omgevingen

Grotere ViPR-schaalbaarheid voor bestaande klanten van EMC Fibre Channel SAN

  • Bedrijfsnieuws van
  • Brocade
  • geplaatst op
  • 14 mei 2014 13:22 uur

Brocade (Nasdaq: BRCD) breidt de integratie van zijn SAN-beheertechnologie met het EMC® ViPR™ Software-Defined Storage Platform verder uit voor een betere ondersteuning van SAN’s binnen sterk gevirtualiseerde cloud-omgevingen.

De nieuwe integratie combineert Fibre Channel-routing en logische SAN-zoning (LSAN) met Brocade Network Advisor SAN-beheersoftware. Dit maakt op policy gebaseerde automatisering en provisioning mogelijk van EMC- en niet-EMC-omgevingen binnen middelgrote en grote bedrijf-SAN’s met gebruik van de Storage Management Initiative-interface (SMI).

Het integreren van Fibre Channel-routing en LSAN-zoning met Brocade Network Advisor helpt bij het terugdringen van datacenterkosten en de complexiteit bij bestaande en toekomstige applicatie-installaties in grotere SAN’s door het profiteren van Brocade Gen 5 Fibre Channel SAN-oplossingen die zijn uitgebreid met Brocade Fabric Vision™-technologie. Brocade Network Advisor wordt door EMC geleverd als Connectrix® Manager Converged Network Edition (CMCNE).

Dankzij de inspanningen van EMC en Brocade kunnen grote SAN-klanten nu het EMC ViPR-platform inzetten om met bestaande storage-infrastructuren traditionele datacenterworkloads in te zetten. Dit complete spectrum van mogelijkheden is beschikbaar voor enterprise-storage, waaronder EMC VMAX®, VPLEX®, VNX®, Atmos-® en Isilon-®families en commodity-storage.

EMC ViPR is het eerste software-defined storage-platform ter wereld, dat is ontwikkeld voor het beheren van de storage-infrastructuur (de Control Plane) en de data binnen die infrastructuur (de Data Plane). ViPR vermindert de complexiteit van het configureren en beheren van een storage-infrastructuur en biedt ‘single point-and-click’-beheer van complexe, heterogene storagefuncties.

“Door het uitbreiden van de schaal van SAN’s die ondersteund worden door EMC ViPR, versterken we onze inspanningen om van Fibre Channel een essentieel onderdeel te maken van het software-defined datacenter, en om de investeringen te beschermen van onze vijftigduizend gezamenlijke klanten in hun storage-infrastructuren”, zegt Jack Rondoni, vicepresident Data Center Storage & Solutions van Brocade. “Gezamenlijk bieden we nieuwe gebruiksmogelijkheden die voortbouwen op het meest betrouwbare en krachtigste storagenetwerk.”

“Wij zijn erg enthousiast over het voortzetten van onze langetermijnsamenwerking met Brocade en over het samenwerken aan naadloze integratie van de networking stack met het ViPR Software-Defined Storage Platform”, zeg Christopher Ratcliffe, vicepresident Marketing, Advanced Software Division van EMC Corporation. “Onze gezamenlijke focus op het terugdringen van datacenterkosten en complexiteit heeft zelfs in de grootste omgevingen geleid tot een snelle adoptie van EMC ViPR onder bestaande klanten.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!