Catena kiest voor storage- en back-upoplossing van Proact voor locaties Nederland en Zweden

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 7 augustus 2014 09:42 uur

Catena, een internationaal en innovatief bedrijf, experts in systeemarchitecturen en ontwerp van ‘Integrated Circuits’ (Chips), kiest Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storage- en back-upoplossing. Catena is gevestigd in Nederland, Zweden en Oostenrijk, en heeft zijn hoofdkantoor in Delft.

Proact levert de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24×7-support voor de hard- en software voor de locaties in Nederland en Zweden. Catena tekent een driejarig contract.

Frank van den Hout, Head IT Catena: “Het bewijs van Catena’s succes is de continue groei van Catena, de toename van internationale klanten en de langjarige strategische samenwerking met toeleveranciers en partners. De keuze voor Proact als partner in onze datastorage- en back-upinfrastructuur sluit hier naadloos bij aan.”

De door Catena gebruikte CAD- en R&D-software voor onder andere chipdesign zorgt voor grote hoeveelheden data – momenteel meer dan 130 miljoen bestanden –, die behoren bij de core business van Catena. Catena was op zoek naar een uiterst schaalbare storage- en back-upomgeving en heeft in dit verband gekozen voor een NetApp Clustered Data Ontap-oplossing. De oplossing bestaat uit de recent gelanceerde NetApp FAS 2500- en NetApp FAS 8000-systemen. De totaaloplossing biedt Catena maximale schaalbaarheid en zorgt er tevens voor dat er bij toekomstige datastoragemigraties geen business downtime meer zal zijn.

“Catena verzekert zich met haar keuze voor Proact van internationale kennisdeling en best-in-class, innovatieve producten en diensten”, zegt Sander Dekker, Commercial Director Benelux & Spain bij Proact. “De combinatie NetApp en Proact is het afgelopen jaar ook weer uiterst succesvol gebleken nadat Proact Nederland NetApp Partner of the Year is geworden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Catena en hopen samen met NetApp nog veel nieuwe klanten te voorzien van innovatieve oplossingen en diensten.”

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...