Datacenter Rotterdam kiest voor Cofely

Hiermee wordt voor DCR de komende jaren vakkundig en correct onderhoud gewaarborgd op de belangrijke technische infrastructuur.


Afgelopen week heeft Datacenter Rotterdam (DCR) een nieuw, driejarig onderhoudscontract afgesloten met Cofely. Hiermee wordt voor DCR de komende jaren vakkundig en correct onderhoud gewaarborgd op de belangrijke technische infrastructuur.

Datacenter Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige en energie efficiënte datacenterdiensten in haar eigen TIER3 en ISO27001/ NEN7510 gecertificeerde datacenter en als TWIN-concept in datacentra in Rotterdam Zuid, Alblasserdam en Delft.

Cofely heeft een jaar geleden het onderhoudscontract van Datacenter Rotterdam overgenomen en de dienstverlening naar volle tevredenheid uitgevoerd.
“Tijdig en vakkundig onderhoud op de bedrijfskritische middelen van ons datacenter is een absolute noodzaak om de kwaliteit en continuïteit voor onze klanten te waarborgen. Cofely heeft alle kennis en expertise in huis om al onze technische installaties gestructureerd, professioneel en volgens alle normen te onderhouden”, aldus Peter de Jong, directeur van Datacenter Rotterdam. “Daarnaast is Cofely een bedrijf dat net als wij kwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Dat zijn zaken die wij heel belangrijk vinden bij de keuze voor een partner“ aldus De Jong.

Cofely heeft ruime ervaring in de datacenter industrie. Naast het bouwen en onderhouden van serverruimtes van bedrijven en instellingen verzorgt Cofely ook het onderhoud in de rekencentra van grote financiële instellingen. Datacenter Rotterdam is een mooie toevoeging aan het portfolio van het bedrijf.

Ing. Bryan Post, Contract Manager Cofely zegt hierover: “De datacenter industrie vraagt om onderhoud op maat. Het bedrijfskritische karakter van de installaties vraagt om brede kennis en ervaring op gebied van E- en W- installaties. Tevens moet je de business van de klant goed kennen en dient zowel het bedrijf als haar medewerkers te beschikken over de juiste certificeringen en opgeleide medewerkers. Cofely heeft voor alle disciplines binnen Datacenter Rotterdam de juiste certificaten en medewerkers.”

De intensieve samenwerking met Cofely benadrukt de professionele aanpak van Datacenter Rotterdam, waarbij alles draait om de continuïteit van de bedrijf kritische IT infrastructuur van haar klanten. “Als onze klanten hun kostbare en belangrijke IT Systemen bij je onderbrengen dan moet je daar heel goed voor zorgen en niets aan het toeval over laten” besluit Peter de Jong.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?