Denit Hosting Solutions neemt MuntInternet Networks B.V. over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 2 september 2014 11:08 uur

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft onlangs MuntInternet overgenomen. Het Friese hostingbedrijf MuntInternet is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van veilige, schaalbare en betrouwbare maatwerk hostingoplossingen. MuntInternet is in vele sectoren actief, maar heeft met name een zeer succesvolle gamehosting propositie. “Met deze aquisitie versterkt Denit haar positie in de Nederlandse markt. We bouwen ons marktaandeel in het MKB en grootzakelijke kanaal verder uit. MuntInternet past uitstekend bij ons vanwege haar positie in de markt. MuntInternet is een betrouwbare middelgrote speler waar professionele mensen werken aan een goede en degelijke dienstverlening.”, aldus Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit.

Buy & build strategie

Edwin Cornelissens: “overnames spelen een belangrijke rol in de strategie van Denit. Een overname zorgt voor schaalvergroting en een grotere schaal biedt allerlei voordelen voor onze klanten, zoals een hoger niveau van dienstverlening, een breder dienstenportfolio en meer aandacht voor klanten. Bovendien eist de klant in deze markt garanties op het gebied van continuïteit en zekerheid. Met elke overname halen we getalenteerde mensen en nieuwe technologiën naar Denit, waardoor Denit steeds meer klanten een kwalitatief hoogwaardige oplossing kan bieden”.

Klantgerichtheid

De persoonlijke benadering van MuntInternet naar haar klanten en haar statement ‘iedereen kan alles, wij een beetje meer’ als reactie op de talloze hostingbedrijven die ook claimen de perfecte service en uptime te kunnen bieden, sluit perfect aan bij de visie en kernwaarden van Denit.

Toegevoegde waarde voor MuntInternet

Jeroen Wouda, directeur van MuntInternet: “Dankzij de krachtenbundeling met Denit kunnen we onze klanten een optimale dienst bieden, voor nu en in de toekomst. Onze klanten kunnen onder andere gebruik gaan maken van het Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio van Denit. Wij verheugen ons zeer op het samengaan met Denit”.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...