Eerste live demo ter wereld van Microsoft Azure Stack aangekondigd

Primeur voor Yourhosting tijdens Windows Masters-event op 3 februari in Zwolle

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 29 januari 2016 11:28 uur

Microsoft kondigde op 26 januari de eerste publieke preview-versie (TP1) aan van het Azure Stack-platform. Yourhosting is als strategisch partner van Microsoft vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma. “We zijn trots dat we zijn geselecteerd om het platform en de mogelijkheden van Microsoft Azure Stack als eerste ter wereld live te tonen”, zegt Eric Mink, Manager Product Development bij Yourhosting.

Strategische keuze
Yourhosting heeft op basis van de ervaringen met Azure Stack Bèta de strategische keuze gemaakt ook oplossingen aan te bieden op basis van dit platform. Deze zijn beschikbaar zodra Microsoft Azure Stack officieel op de markt komt. Gebruikers van het platform hoeven straks niet meer te kiezen tussen het datacenter en de cloud. Bedrijven krijgen daarmee het beste van beide werelden: het platform is eenvoudig te integreren met de bestaande IT-omgeving en zorgt voor minder complexiteit en verlaagde kosten.

Het Yourhosting Azure Stack-platform maakt het mogelijk alle voordelen van de public cloud in te zetten vanuit een datacenter. Daarmee profiteren organisaties van een cloudplatform met ongekende mogelijkheden. Mink: “Met Microsoft Azure Stack en onze jarenlange ervaring helpen we ondernemers te groeien naar een hybride cloudmodel dat niet uitgaat van techniek, maar van de bedrijfsdoelstellingen en eerder gedane investeringen.”

Inschrijven voor Windows Masters-event
De live demonstratie van het Azure Stack-platform tijdens het Windows Masters-event in Zwolle wordt verzorgd door Microsoft-specialist Louis Jenema van Yourhosting. Tijdens deze ‘technical deep dive’ neemt hij de aanwezigen mee naar de basis van het platform en wordt alle functionaliteit uitgebreid besproken. Inschrijven voor deze gratis bijeenkomst kan nog via deze link. Het is ook mogelijk het event online via een Skype broadcast te volgen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!