Floor Stam nieuwe Marketing Manager Interxion Nederland

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 27 november 2014 10:13 uur

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Floor Stam-Lammers aangesteld als Marketing Manager.

Interxion – Floor Stam-LammersIn deze functie geeft Stam leiding aan het Nederlandse marketingteam. Ze wordt onder meer verantwoordelijk voor de marketingstrategie en de implementatie daarvan. De geïntegreerde marketing- en communicatieactiviteiten in Nederland zijn gericht op het verder vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads met als doel bij te dragen aan de groei van Interxion in Nederland.

Stam: ’Ik ben erg blij met deze nieuwe stap en kijk er naar uit om samen met het team een effectieve mix aan marketing- en communicatieactiviteiten te implementeren. Eén van de aspecten waar ik op in wil zetten, is het verder uitbouwen van eigen kanalen en het organiseren van kennissessies en netwerkevents. Op die manier kunnen wij actief kennis en ervaringen uitwisselen met andere toonaangevende bedrijven en kunnen onze klanten nog meer profiteren van de toegevoegde waarde van onze communities of interest.’

Stam werkte voor haar overstap naar Interxion als Business Development Manager bij facilitair dienstverlener Yask. In deze functie was ze verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Daarvoor was Stam Marketing en Communicatie Manager bij Hago Next en Projectmanager bij Vebego. Ook had ze een eigen consultancybureau op het gebied van marketingstrategie. Stam behaalde een Master of Science in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...