Infor en Ciber breiden samenwerking uit naar Europa

Ecosysteem grote systeemintegrators van Infor-applicaties wordt verder versterkt

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ciber
  • geplaatst op
  • 18 februari 2015 11:13 uur

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, en Ciber, een toonaangevend IT-bedrijf, breiden hun samenwerking uit. In aanvulling op de bestaande partnership in Noord-Amerika zullen de bedrijven nu ook implementatie-, integratie- en upgrade-diensten gaan leveren aan klanten in heel Europa. Door kennis en middelen te verstrekken die specifiek zijn voor deze regio, kunnen Infor en Ciber klanten beter helpen bij het verbeteren van hun applicaties. Klanten kunnen hiermee profiteren van de ruim één miljard dollar aan R&D-investeringen die Infor sinds 2011 heeft gedaan.

“Het moderniseren van bestaande implementaties is cruciaal voor klanten. Hierdoor kunnen zij profiteren van de veranderingen die Infor heeft doorgevoerd in de cloud-, mobiele-, sociale- en analytische mogelijkheden, en de branchespecifieke functionaliteiten, waarmee bedrijven slimmer en sneller kunnen werken,” zegt Stephan Scholl, president bij Infor. “Al vele jaren is Ciber een belangrijke partner voor ons en door de uitbreiding van onze samenwerking en de grotere omvang en expertise van het Infor services netwerk kunnen meer klanten profiteren van hun Infor-applicaties.”

In Europa zal Ciber specifiek werken met Infor M3 en de Infor Lawson suite, die branchespecifieke applicaties bevatten voor financieel, human resource en supply chain management. Ciber is al een Infor Alliance partner sinds de oprichting van het programma, heeft meer dan meer dan 300 gezamenlijke klanten in Noord-Amerika en is onlangs uitgeroepen tot Infor Alliance partner van het jaar.

“De samenwerking met Infor en de uitbreiding van onze gezamenlijke dienstverlening op de Europese markt is een strategische noodzaak voor Ciber,” aldus Michael Boustridge, president en chief executive officer van Ciber.

Als onderdeel van de alliantie zal Ciber samenwerken met Infor Consulting Services, om zo klanten te upgraden naar de nieuwste Infor-releases met de nieuwste functionaliteiten. Door de kennis en expertise van beide teams te combineren, kunnen bedrijven de potentiële voordelen maximaliseren.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...