Interxion is Global Microsoft Azure ExpressRoute EXP Partner

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 28 mei 2015 11:51 uur

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat het Global Azure ExpressRoute EXP Partner is geworden. Hiermee stelt Interxion zijn klanten in staat om beter beveiligde en high performance private netwerkverbindingen met Microsoft Azure te realiseren.

Interxion low resAangezien applicaties die in een private cloud draaien, optimaal moeten samenwerken met applicaties in een publieke cloud-omgeving, zijn betrouwbare en voorspelbare netwerkprestaties essentiële voorwaarden voor het succesvol implementeren van een hybride cloud-strategie. Onderzoek van IDG Connect heeft aangetoond dat organisaties graag zouden profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen die de publieke cloud biedt, maar dat zij zich hierin terughoudend opstellen. Zorgen over connectiviteit, beveiliging en applicatie-performance liggen hieraan ten grondslag. 69 procent van de respondenten geeft aan dat als zij de zekerheid hebben dat de verbindingen honderd procent veilig, betrouwbaar en snel zijn, zij meer workloads in de cloud zouden onderbrengen.

Dankzij toegang tot ExpressRoute, via Interxion’s Cloud Connect platform, kunnen enterprise organisaties en service providers nu beter beveiligde, high performance verbindingen met een lagere latency tot stand brengen met Azure. Dit maakt de colocatie-datacenters van Interxion tot de ideale locatie om hoogwaardige hybride cloud-oplossingen te realiseren.

Giuliano Di Vitantonio, Chief Marketing & Strategy Officer van Interxion: ‘Bij Interxion blijven wij ons focussen op het helpen van onze klanten bij het voldoen aan hun IT- en applicatie performance-eisen. ExpressRoute is wat dat betreft een geweldige toevoeging op ons Cloud Connect platform. Hiermee kunnen wij voorzien in de behoefte van onze enterprise- en service provider-klanten die gebruik maken van onze colocatie-datacenters en die hybride oplossingen op basis van Microsoft’s cloud-technologie willen realiseren.’
‘Onze samenwerking met Interxion biedt onze gezamenlijke klanten nieuwe mogelijkheden om te profiteren van de efficiëntievoordelen van een hybride cloud-oplossing’, aldus Ross Ortega, Microsoft Azure, Networking Product Management. ‘Interxion is een solide en gerenommeerde aanbieder van datacenterdiensten in Europa en door deze overeenkomst kunnen wij de voordelen van Microsoft Cloud Services binnen handbereik brengen van nog meer klanten en partners.’
Interxion’s Cloud Connect is een infrastructuurplatform, in de datacenters van Interxion, waarmee klanten private, high performance en veiliger VLAN-verbindingen met meerdere cloud-omgevingen kunnen bouwen en beheren, via een directe, fysieke verbinding.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...