Interxion stelt Theo Buurman aan als Quality Manager

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 3 augustus 2015 12:00 uur

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Theo Buurman (39) aangesteld als Quality Manager.

Theo Buurman is als Quality Manager verantwoordelijk voor het totale kwaliteits-, proces- en veiligheidsmanagementprogramma voor alle Nederlandse datacenters van Interxion. In deze rol zorgt hij voor de naleving van wet- en regelgeving (compliance), alsook voor de benodigde certificeringen en audits. Naast de uitvoering en naleving van het totale procesmanagement, behoort ook de verdere optimalisatie ervan tot zijn takenpakket. Hij geeft leiding aan de Security Manager en de Security Coördinator. Buurman is lid van het Operations MT en daardoor medeverantwoordelijk voor de langetermijnvisie en de strategie binnen de afdeling Operations.

Buurman heeft ruime ervaring als het gaat om kwaliteitsmanagement en certificeringsprocessen. Voor zijn komst naar Interxion was hij Quality Assurance Engineer bij Fokker waar hij projectleider was voor de implementatie van een geïntegreerd Business Management Systeem. Bij Fokker vervulde hij eveneens de functie van Quality Liaison Engineer. Daarvoor was hij Quality Manager / Business Process Engineer bij Nuon en Quality Engineer bij ASM.

Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: ‘We zien dat onze klanten steeds meer belang hechten aan hoe wij onze processen en werkprocedures hebben ingericht en dan met name aan de garanties die wij hierover kunnen geven in de vorm van certificeringen. Doordat wij onze werkprocessen gecertificeerd hebben, hoeven onze klanten zelf geen dure audits te laten uitvoeren en kunnen zij die certificering een-op-een doorzetten naar hun eindgebruikers. Die focus op kwaliteit is iets wat in ons DNA zit en wat wij met de aanstelling van Theo Buurman als Quality Manager nog verder kunnen optimaliseren.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...