Leadgate en Cameo Global starten een wereldwijde samenwerking op het gebied van online marketing en marketing automation

  • Bedrijfsnieuws van
  • Leadgate
  • geplaatst op
  • 2 juli 2015 17:15 uur

Leadgate, de organisatie die zich richt op Online Marketing en Lead Generation voor IT organisaties en Cameo Global zijn een samenwerking gestart. Leadgate ondersteunt Cloud Collaboration en IT Service specialist Cameo Global met de Leadgate Smart Marketing Engine waarin de volledige ‘customer journey’ online plaatsvindt. De dienstverlening die wordt aangeboden aan Cameo Global bestaat uit website bouw, Online Advertising, Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Website maintenance, Marketing Automation/Lead Nurturing en Marketing/CRM integratie.

Cameo Global is een wereldwijde organisatie die is ontstaan uit een overname van Cameo Solutions door STS International in maart 2015. Wereldwijd werken er meer dan 1.000 werknemers voor Cameo Global, waarvan er 600 Cisco Certified Engineer zijn. Vanuit kantoren in 18 landen worden er jaarlijks 400 IT projecten uitgevoerd in 85 landen. Cameo bouwt en managed verscheidene IT samenwerkings-oplossingen voor large enterprises vanuit de cloud en ‘on-premise’. Daarnaast ondersteunt Cameo Global organisaties in complete lifecycle datacenter-, networking- en security oplossingen.

‘Via een relatie kwamen wij in aanraking met Leadgate en het klikte meteen. Het grote verschil tussen Leadgate en andere online marketing partijen is enerzijds de kennis van IT en anderzijds de ingenieuze wijzen waarop de organisatie een website benaderd en daarmee leads genereert. De procesmatigheid maar toch het persoonlijke geeft mij een goed gevoel over de langdurige samenwerking waarmee we gestart zijn, aldus Rob Lauwereins, Sales Manager EMEA bij Cameo Global.

‘Cameo Global benaderde ons met de vraag hen te ondersteunen in leadgeneratie. Na oplevering van de website, www.cameoglobal.eu zijn we nu druk doende de volledige customer journey van Cameo online te automatiseren. Cameo Global is de eerste organisatie waar we over de gehele wereld mee aan de slag gaan. Ik ben trots op onze mensen dat we zo snel al deze stap kunnen zetten en daarnaast verheugd over de organisaties die met ons samenwerken, aldus Sjors Teeuwen, Sales en Marketing Director bij Leadgate.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...