Netwerkintegrator Avit Systems neemt IP Dialtone over

Uitbreiding van geïntegreerd cloud services portfolio

  • Bedrijfsnieuws van
  • Avit Systems
  • geplaatst op
  • 7 juli 2014 15:17 uur

Netwerkintegrator Avit Systems uit Nieuwegein heeft netwerkspecialist IP Dialtone overgenomen. Met deze overname verbreedt Avit Systems zijn aanbod en expertise op het gebied van cloud services, onder meer met op maat ontworpen hybride cloud oplossingen.

IP Dialtone is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en beheren van cloud infrastructuren en services. De onderneming werd in 2006 opgericht. Jasper van ’t Wout, directeur van IP Dialtone b.v., is per 1 juli 2014 als Directeur Services in dienst getreden bij Avit Systems. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het cloud portfolio van het bedrijf.

Ronald Kraanen, algemeen directeur Avit Systems: “Met de overname van IP Dialtone kunnen we de volgende stap zetten met onze Avit Cloud Solutions, waarmee we ons richten op het volledig ontzorgen van klanten op het gebied van automatisering, via een service-gebaseerde aanpak. We bieden innovatieve en betaalbare cloud diensten die voorzien in de specifieke behoeften en wensen van bedrijven naar meer flexibiliteit en efficiency. Daarbij staat kostenbesparing voorop en kunnen klanten zich volledig concentreren op hun business. De kennis en expertise van IP Dialtone zullen een sleutelrol spelen bij het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe cloud diensten.”

“Avit Systems is een onafhankelijke en gerenommeerde netwerkspecialist die kwaliteit en toegevoegde waarde voor de klant zeer hoog in het vaandel heeft”, zegt Jasper van ’t Wout, Directeur Services bij Avit Systems. “Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar innovatieve cloud oplossingen en services die voorzien in hun specifieke zakelijke behoeften. Daarbij is een hybride aanpak, met zowel een on-premise deel als een cloud-deel, vaak de beste oplossing. Dit vraagt echter wel om een bedrijfszekere infrastructuur die goed moet worden ingericht en beheerd. Met ons cloud services portfolio bieden we klanten een complete propositie die is samengesteld uit de beste oplossingen op de markt.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...