Penton’s ResellerClub Presents HostingCon Europe kondigt Pearse O’Donohue als keynote speaker op het congres aan

Het nieuw benoemde hoofd van de sectie Cloud Computing van de Europese Commissie zal spreken op het voornaamste congres voor de cloud­ en hostingsector

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hostingcon
  • geplaatst op
  • 26 februari 2015 15:00 uur

​­HostingCon, de voornaamste handelsbeurs voor de cloud­ en hostingsector, kondigt u met plezier de keynote speaker voor ResellerClub Presents HostingCon Europe aan. Pearse O’Donohue, het hoofd van de sectie cloud computing van de Europese Commissie, zal de sector aanspreken over de Europese wetgeving die voor de hosting­ en cloudproviders van belang is.

Dhr. O’Donohue was Adjunct­hoofd op het kabinet van Vice­President Neelie Kroes, voormalige Europese Commissaris voor de Digitale Agenda tot oktober 2014. Hij gaf advies aan de Vice­President over beleidsaangelegenheden betreffende elektronische communicatie, netwerken, breedband en andere aanverwante onderwerpen. Als het nieuw benoemde hoofd voor Software & Services, Cloud Computing in de Europese Commissie (DG CONNECT) is hij verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en implementatie van het beleid inzake cloud computing en software & services.

“We zijn zeer verheugd dat een prominent lid van de Europese Commissie op de tweede Europese editie van HostingCon zal spreken,” zegt Cheryl Kemp, congresvoorzitster van HostingCon. “Vele van onze aanwezigen en exposanten zullen te maken hebben met de aankomende wetgeving in de EU inzake privacy en dataretentie. Ons publiek zal hem direct kunnen aanspreken over de implicaties van de nieuwe wetgeving en welke impact dit in de toekomst op de sector zal hebben.”

Het evenement, dat op 22 en 23 september 2015 in de passagiersterminal te Amsterdam zal plaatsvinden, zal zich tevens richten op de problemen en trends die zich in de cloud­ en hostingsector voordoen.

“HostingCon, een evenement dat zich volledig richt op de hostingsector, is elk jaar opnieuw een geweldige ervaring. Wij, van PhoenixNAP, een veteraan in de sector die reeds vele jaren met de organisatoren samenwerkt, zijn telkens opnieuw verbaasd over de inspanningen die HostingCon levert om de hosting gemeenschap de nodige tijd en ruimte te geven om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen,” zegt Martin Wielomski, adviserend bestuurslid van HostingCon en Manager bedrijfsontwikkeling EMEA bij PhoenixNAP. “We zijn zeer blij om te zien dat HostingCon zijn bereik van de V.S. naar Europa uitbreidt, en voor ons, als wereldwijde IT serviceprovider, legt de aanwezigheid van deze gerenommeerde beurs meer gewicht in de schaal en stelt het ons in staat om niet enkel relaties in de V.S. maar wereldwijd aan te knopen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?