Pocos bouwt nieuw platform op SwyxWare for Datacenters

“Hiermee bieden we onze resellers een geweldig alternatief voor hun cloud-based UC solutions voor datacenters”

  • Bedrijfsnieuws van
  • Swyx
  • geplaatst op
  • 25 november 2015 13:50 uur

Unified Communications-aanbieder Swyx heeft aangekondigd dat haar Nederlandse partner Pocos een nieuw platform in gebruik heeft genomen, waardoor het meer dan 2.000 gebruikers in een klap toegang biedt tot SwyxWare Cloud services.

Pocos heeft al ruim 10 jaar ervaring met, en zeer diepgaande kennis van de meest uiteenlopende connectiviteitsstructuren, telefonie-oplossingen, cloud services en communicatieplatforms. Daarom heeft Swyx deze Nederlandse cloud-partner aangewezen als nieuw aanspreekpunt voor resellers die hun klanten een cloud-based UC solution voor datacenters willen bieden. Een platform dat SIP-trunking en provisioning combineert met verbindingsleidingen die in de benodigde infrastructuur, mobiele integratie en one-stop-shop management voorzien.

Win-win met SwyxWare for DataCenter

“Pocos’ besluit om een nieuw platform te bouwen gebaseerd op SwyxWare for DataCenter getuigt enerzijds van haar expertise op het gebied van connectivity, telefonie en cloud services, anderzijds van haar inzicht en vermogen om kansen met beide handen aan te grijpen zodra deze zich aandienen. Met de uitbreiding van haar portfolio met het nieuwe SwyxWare for DataCenter-platform verzekert Pocos haar resellers en hun klanten van kwalitatief hoogwaardige cloud services en continuïteit in hun bedrijfsvoering. Wij zijn trots dat we Pocos aan ons hebben kunnen binden als Service Provider op dit cruciale vakgebied”, aldus Dr. Ralf Ebbinghaus, de CEO van Swyx.

Simon Poels, directeur van Pocos: “Wij hebben als specialist in het hosten van platforms een zeer betrouwbare partner gevonden in Swyx. En wij zijn ervan overtuigd dat Swyx op haar beurt kan profiteren van onze ervaring met en expertise in het Nederlandse kanaal. Met de toevoeging van SwyxWare for DataCenters bieden we onze resellers een geweldig alternatief voor hun cloud-based UC solutions voor datacenters.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...