proserve lanceert Cloud Connect voor VEEAM-klanten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proserve
  • geplaatst op
  • 17 december 2014 11:59 uur

Serviceprovider proserve, onderdeel van de IT-Ernity Groep, lanceert VEEAM Cloud Connect. proserve is een van de weinige serviceproviders in Nederland, die deze dienst levert.

Met Cloud Connect brengen VEEAM-klanten hun back-up eenvoudig naar de cloud of naar een tweede off-site locatie. De dienst is in zeer korte tijd in te richten en klanten betalen alleen voor gebruik. Met behulp van VEEAM Cloud Connect is bedrijfskritische informatie volledig geautomatiseerd onder te brengen in een datacenter van proserve zonder daarbij te investeren in hardware en beheer. Daarnaast is er dankzij het pay-per-use-concept optimaal en voorspelbaar inzicht in de storagekosten. Klanten beschikken hierdoor over een scherp geprijsde, betrouwbare back-up en over uitstekende mogelijkheden voor disaster recovery.

“proserve, onderdeel van IT-Ernity Groep, is al geruime tijd een trouwe VEEAM Cloud Provider. Begin 2014 is mede daardoor besloten om proserve als launching partner te selecteren voor VEEAM Cloud Connect bij de release van VEEAM Backup&Replication v8 in november 2014. VEEAM is ervan overtuigd dat proserve een partij is, die een belangrijke bijdrage zal leveren aan een succesvolle start”, zegt Ronald Ooms, Regional Director Benelux, VEEAM Software.

Robèr van den Brink, Business Development Director bij IT-Ernity Groep: “Met het oog op een toenemende vraag vanuit de markt hebben wij in het voorjaar van 2014 Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) gelanceerd binnen ons serviceportfolio. VEEAM speelt daarbij een belangrijke rol in de onderliggende technologie. De introductie van VEEAM Cloud Connect is voor ons een bevestiging dat wij al in eerste instantie met VEEAM de juiste partner hadden gekozen. Wij zijn nu immers niet alleen in staat om een DRaaS-oplossing te bieden, maar beschikken ook over een laagdrempelige instap naar back-up in de cloud. Beide services dragen bij aan onze strategie om een zo breed mogelijk producten- en dienstenpakket in portefeuille te hebben. Daarmee kunnen wij voor elk bedrijf de continuïteit van hun online services garanderen, inclusief de essentiële beveiliging van zijn informatie.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...