QNH nieuwe cloudpartner Royal FloraHolland voor digitale transformatie

’s Werelds grootste bloemenveiling zet stap naar cloud-dienstverlening

  • Bedrijfsnieuws van
  • QNH Consulting
  • geplaatst op
  • 6 januari 2016 11:00 uur

QNH Consulting gaat de aankomende periode diverse applicaties van Royal FloraHolland migreren naar het Microsoft Azure-platform en neemt daarmee een deel van het applicatielandschap in beheer. Aanleiding voor de migratie is dat Royal FloraHolland zich meer wil focussen op haar core business: het vermarkten van bloemen en planten. Door de stap naar de cloud te maken, wordt de aanschaf van nieuwe hardware sterk teruggedrongen. De veiling hoeft minder geld uit te geven aan het up-to-date houden van het serverpark en de operationele beheerkosten worden sterk verminderd. Daarnaast is Royal FloraHolland nu in staat om capaciteit sneller én beter te schalen. De keuze voor QNH viel op basis van een Best Value Procurement (BVP) RFP-traject.

JanPaul Landman, CIO bij Royal FloraHolland: “De afgelopen jaren is de invloed van en behoefte aan IT binnen onze organisatie gestegen. Nu we in aanloop naar 2020 nog verder gaan digitaliseren, wilden we graag met gespecialiseerde marktpartijen samenwerken. De technische expertise van QNH op het gebied van cloud- en applicatiebeheer helpt ons om deze digitale transformatie te realiseren. De regelmatige sparringsessies en de hechte samenwerking met QNH zorgen voor een optimaal resultaat. Door te migreren naar de cloud bespaart de veiling kosten en is zij beter in staat snel mee te bewegen met de veranderende behoeften van de eigen organisatie en de eisen die ketenpartners stellen. Samen met QNH zetten wij de volgende stap naar een digitale bloemenveiling en ik ga dan ook met veel plezier en vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Hen Snackers, CEO bij QNH: “Wij zijn erg enthousiast over dit partnership met Royal FloraHolland. In een tijd waarin alles digitaliseert, zijn het vaak de meest traditionele bedrijven die moeite hebben om mee te gaan in deze verandering. Royal FloraHolland is het perfecte voorbeeld van een organisatie met een traditionele achtergrond, die toch de vooruitstrevende stap zet richting de cloud. Inmiddels zijn er een aantal unieke in-house applicaties van Royal FloraHolland naar Azure gemigreerd. De intentie is om de komende jaren steeds meer applicaties naar de cloud te migreren. Royal FloraHolland is hierdoor klaar voor de toekomst. Een samenwerking om trots op te zijn.”

Het eerste deel van het traject, het migreren van een klein deel van de in-house applicaties, is recent succesvol afgerond. De aankomende maanden wordt een aantal custom off-the-shelf applicaties overgezet en daarna start de rest van de migratie.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...