Red Hat start wereldwijd een nieuw Certified Cloud en Service Provider-programma

Nieuw programma biedt partners die een open hybride cloud bouwen nog meer flexibiliteit, keuze en schaalbaarheid

  • Bedrijfsnieuws van
  • Red Hat
  • geplaatst op
  • 16 juli 2015 11:45 uur

Red Hat, Inc. introduceert wereldwijd het Red Hat Certified Cloud and Service Provider program. Dit programma vervangt het huidige Certified Cloud Provider program. Red Hat breidt hiermee het cloud ecosysteem verder uit om distributeurs, managed service providers en andere partners die zich bezighouden met het opbouwen van een hybride cloud – en niet alleen van multi-tenant publieke clouds – nog beter te ondersteunen.

Nu cloud-aanbieders hun bedrijfsmodellen met private clouds, infrastructuren op basis van Linux-containers en Platform-as-a-Service (PaaS)-oplossingen uitbreiden, hebben ze extra flexibiliteit nodig om aan de vraag van klanten naar cloud-gebaseerde technologieën van Red Hat te kunnen voldoen. Het Red Hat Certified Cloud and Service Provider program voorziet in deze behoefte door niet alleen de ondersteuning voor partners uit te breiden, maar ze ook meer Red Hat-oplossingen te kunnen bieden.

Mark Enzweiler, Senior Vice President Global Partners and Alliances bij Red Hat: “Het Certified Cloud and Service Provider Program is een betekenisvolle stap voor een van de belangrijkste distributiekanalen van Red Hat. Onze partners willen op basis van opensourcetechnologie verder groeien en dit wereldwijde programma biedt nieuwe mogelijkheden om omzet te realiseren en de zakelijke relatie met Red Hat te verdiepen.”

De benoeming tot Red Hat gecertificeerd Cloud and Service Provider wordt aan Red Hat-partners toegekend na validatie door Red Hat. Iedere provider moet aan de test- en certificatie-eisen voldoen en aantonen dat ze een veilige, schaalbare, consistente omgeving kunnen leveren voor de inzet van zakelijke cloud-oplossingen evenals ondersteuning. Het wereldwijde uniforme programma biedt klanten, independent software vendors (ISV’s) en partners het vertrouwen dat Red Hat-productexperts een oplossing intensief getest hebben.

Ten tijde van de lancering van het programma zijn maar liefst 13 van de 15 in het Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service opgevoerde service providers 1reeds Red Hat Certified Cloud and Service Providers. Afgelopen jaar steeg het aantal cloud-partners in Red Hat’s ecosysteem wereldwijd met 58 procent.

Michael Ferris, senior direct Business Architecture bij Red Hat: “Net als de enterprise IT is de wereld van cloud computing voortdurend in ontwikkeling, vooral met de voordelen die met de hybride cloud en Linux container-gebaseerde architectuur samenhangen. Het Red Hat Certified Cloud and Service Provider Program is geschikt voor bijna alle service provider-modellen – van een publieke cloud tot on-site managed services, en biedt onze klanten een veilig, stabiel en betrouwbaar partner ecosysteem waarop de volgende generatie IT-projecten met behulp van Red Hat-oplossingen kunnen worden gebouwd.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...