Riverbed helpt THE NET-A-PORTER GROUP consistente webervaring te bieden en netwerkprestaties te verbeteren

Riverbed SteelCentral, uitgebreide visibility- en beheeroplossing, detecteert SaaS-performanceproblemen, analyseert ze en lost ze op

  • Bedrijfsnieuws van
  • Riverbed
  • geplaatst op
  • 3 september 2015 11:02 uur

THE NET-A-PORTER GROUP heeft gekozen voor de Riverbed® SteelCentral™-oplossingen, waaronder SteelCentral AppResponse, SteelCentral Transaction Analyzer en SteelCentral Packet Analyzer.

De SteelCentral-oplossingen sluiten aan bij de APM-strategie (Application Performance Management) van THE NET-A-PORTER GROUP. Ze ondersteunen het verbeteren van de prestaties van de bedrijfskritische SaaS-applicaties en websites van The Group. Daardoor kan de wereldwijde inkooporganisatie van luxueuze mode een ongeëvenaarde klantervaring bieden. Met de SteelCentral-oplossingen heeft The Group een centraal overzicht van zijn netwerkverkeer. Dat stelt de IT organisatie in staat alle performance-gerelateerde problemen op te sporen, te analyseren en snel op te lossen. De oplossingen van Riverbed richten zich ook op bestaande hiaten in het fysieke netwerk en op protocolissues.

Technologische innovatie vormt het fundament van THE NET-A-PORTER GROUP, die beschikt over een hybride IT-infrastructuur. The Group brengt zijn product- en orderbeheer en warehouse logistics onder in verschillende datacenters die toegankelijk zijn voor medewerkers vanuit verschillende locaties. Het Riverbed-platform diende eenvoudig te integreren te zijn met de bestaande infrastructuur van THE NET-A-PORTER GROUP. Op deze manier heeft ieder lid van de IT organisatie, van CTO tot en met systeembeheerder, toegang tot alle data, altijd en overal.

“We hadden een oplossing nodig die onze huidige processen kon vervangen, ons waardevolle tools kon bieden en in staat zou zijn de samenwerking tussen teams te verbeteren, zodat netwerkprestatieproblemen sneller dan ooit opgelost konden worden, mochten ze zich voordoen”, zegt Simon Fotakis, Global Network Operations Manager bij THE NET-A-PORTER GROUP. “Het was essentieel dat er een oplossing geïmplementeerd zou worden, die ons een allesomvattend overzicht kon geven – iets wat duidelijk werd uit een zeer succesvolle proof-of-concept van Riverbed.”

Riverbed SteelCentral en het Riverbed Application Performance-platformTM
De Riverbed SteelCentral-productfamilie is een suite voor performance management en controle, die de gebruikerservaring en de prestaties van applicaties en netwerk combineert. De suite biedt het inzicht dat nodig is om snel de oorzaak van problemen vast te stellen en op te lossen – vaak nog vóór de eindgebruiker er iets van merkt, de helpdesk belt of naar een andere website gaat. Riverbed SteelCentral is onderdeel van het Riverbed Application Performance-platform™, dat de CIO compleet inzicht biedt in applicaties, optimalisatie en controle binnen de gehele onderneming. Het Riverbed Professional Services-team, met zijn uitgebreide expertise in consultancy, ondersteunt THE NET-A-PORTER GROUP bij het uitrollen van deze oplossingen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?