SAS Viya beschikbaar op self service SaasNow platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • SaasNow
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 09:24 uur

SaasNow, leverancier van SAS Software via een cloud-model, lanceert vandaag als primeur de eerste analytics applicatie via het SAS Viya platform.

SAS Viya, dat eerder dit jaar door SAS is aangekondigd, is een schaalbare cloud-architectuur dat geschikt is voor het oplossen van problemen van elke omvang. SAS Viya biedt een omgeving voor datapreparatie, -exploratie, het configureren, operationaliseren en het beheer van modellen. Hiermee zorgt de nieuwe architectuur dat elk type gebruiker sneller van data tot inzichten komt.

SAS Visual Data Mining & Machine Learning (VDMML) is de eerste oplossing welke via SAS Viya beschikbaar is op de SaasNow portal. SAS Visual Data Mining & Machine Learning software speelt in op de explosieve groei in rekenkracht en big data en biedt diepgaande inzichten die voorheen onbereikbaar waren. Zo kan machine learning bijvoorbeeld toegepast worden voor geïntegreerde gezichtsherkenning in beveiligingssystemen, accurate aanbevelingen in e-commerce en medische diagnoses.

Vanaf vandaag kunnen SAS klanten SAS Visual Data Mining & Machine Learning automatisch lanceren via de portal en kunnen daarmee binnen 20 minuten beschikken over deze applicatie. SAS klanten kunnen hun eigen licenties gebruiken om SAS Visual Data Mining and Machine Learning in de SaasNow Cloud te activeren. Hierdoor komt alleen de infrastructuur voor rekening

SAS Visual Data Mining & Machine Learning  is per direct beschikbaar op het SAS Viya-platform van SaasNow vanuit meerdere datacenters waaronder Londen, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en New York. Andere oplossingen uit het SAS Viya portfolio, waaronder SAS Visual Investigator en de nieuwe versies van SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics zullen ook beschikbaar worden gesteld op het SaasNow platform.

SAS Forum Portugal
SaasNow lanceert het product vandaag op het SAS Forum in Portugal. Deze conferentie in Lissabon wordt door meer dan 1500 professionals bezocht om geïnspireerd te worden over innovaties en analytics.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Marcel Stegeman: Equinix Zwolle idem dito. Zelfs nadat een onafhankelijk stof onderzoek was gedaan en er overduidelij...

Roestvorming bij Interconnect toont aan dat koelen met buitenlucht niet zonder risico is
Pascal: Dan moet je eens bij Colocenter in Zoetermeer kijken. Niet alleen de servers vertonen enorme roest (...

Test Marketingfacts toont opmerkelijke verschillen in performance webhosting
Stefan: Arnout had je niet beter laadtijd van Wordpress over kunnen nemen in het artikel, dit is veel meer g...

Let’s Encrypt websites kwetsbaarder voor malware?
Mapsi: Dat je niet aan bronvermelding doet, als auteur, snap ik - maar als lezer mag ik het vast wel: http...