Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 november 2015


Universit lanceert Mobile Service Platform

Universit (voorheen VeliQ) introduceert een innovatief cloudplatform waarmee ICT-leveranciers alle aspecten van een mobiele werkplek kunnen verkopen, inkopen en beheren. Het platform biedt managed service providers, telecomresellers, distributeurs en..
Lees het volledige bericht »

IT Masters 2015 stoomt talent én bedrijfsleven klaar voor de toekomst

De top van het Nederlandse bedrijfsleven, hoogopgeleide IT-prospects en grote namen uit de internationale deeleconomie bundelen op 3 december in Amsterdam de krachten tijdens het meest prestigieuze IT-event van 2015. Information Technology is hot...
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks koppelt Junos-software los van hardware

Juniper Networks onthulde tijdens zijn NXTWORK 2015 Customer Summit een van hardware losgekoppelde (‘gedesaggregeerde’) versie van zijn netwerk-OS Junos. Deze versie van de Junos-software biedt klanten ongekende keuzevrijheid tijdens het inrichten van hun datacenter-netwerken. Ze kunnen netwerkservices of applicaties van andere leveranciers nu direct op de netwerkplatforms van Juniper laten draaien en Juniper-systemen rechtstreeks programmeren op basis van het softwaremodel van het Open Compute Project (OCP).
Lees het volledige bericht »

Emerson Network Power signaleert: 5 belangrijke datacentertrends voor 2016

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, signaleert vijf datacentertrends voor 2016. “Ondanks dat veel bedrijven door de..
Lees het volledige bericht »

SmartDC genomineerd in Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards

SmartDC in Rotterdam is voor de derde keer in haar zesjarig bestaan genomineerd voor de Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards als een van de snelst groeiende winstgevende bedrijven in Nederland. Met een groei van meer dan 30% per jaar is SmartDC inmiddels het grootste datacenter van Zuid-Holland. Directeur Richard Boogaard is met name trots op de stabiele groeicijfers van SmartDC: "SmartDC beheert inmiddels twee datacenters; in Rotterdam en Heerlen, beide datacenters zijn vanaf de opening winstgevend geweest. Ons bedrijf kent een gelijkmatige groei waar wij onze investeringen op afstemmen. Financiële stabiliteit is erg belangrijk voor datacenters en haar klanten."
Lees het volledige bericht »

Juniper Networks introduceert meest schaalbare NFV-oplossing binnen de branche

Juniper Networks kondigde op NXTWORK 2015 Cloud CPE aan. Deze oplossing stelt service providers in staat om sneller dan ooit netwerkservices te ontwikkelen, op een voor de branche ongekende schaal. Deze volledig geautomatiseerde, integrale NFV-oplossing maakt gebruik van het in de praktijk bewezen Contrail Networking om schaalbaarheid naar alle netwerkmodellen te brengen, of het nu gaat om een implementatie op locatie of in de cloud. Voor eindgebruikers wordt het betrekken van netwerkservices daarmee net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app via iTunes.
Lees het volledige bericht »

Barracuda breidt zijn aanbod van next generation firewalls uit

Barracuda Networks, Inc. introduceert zijn nieuwe Barracuda NextGen Firewall desktop-appliances. Dit zijn de eerste next generation firewalls binnen het prijssegment van onder de 700 dollar die geavanceerde mogelijkheden voor het optimaliseren van het netwerkverkeer bieden. Deze krachtige desktop-appliances zijn ontwikkeld met het oog op gedistribueerde netwerken. Filialen kunnen hiermee profiteren van verbeterde beveiliging en netwerkprestaties tijdens het gebruik van applicaties die in publieke en private clouds worden gehost.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...